Nils Arne og Christine Berger gleder seg over nytt bad

Valget falt på Askim & Mysen Rør AS

0
ANNONSE

– Nils Arne og Christine hadde lenge ønsket å pusse opp badet på gården. Det gamle badet var fra 80- tallet, så det var på høy tid med en fornyelse av badet. Vi ønsket et mer moderne bad med nytt og tidsriktig interiør, sier Nils Arne og Christine Berger.

Saken fortsetter under bildet

Nå var tiden inne til endelig ta fatt på oppussingen. De hadde bestemt seg for å bruke en rørleggerbedrift som kunne levere alle tjenester som behøves på et bad. Det innbefatter rørleggere, flisleggere, snekkere, malere, gulvleggere og elektrikere. De ville ha en prosjektleder å forholde seg til under renoveringsprosessen. Valget falt på Askim & Mysen Rør. En rørleggerbedrift som kunne levere det de ønsket, de kunne også hjelpe til med design og rådgivning.

Vi fikk en totalpris på hele renoveringen, som var innenfor rammen av vårt budsjett. Kontrakt og arbeidsavtale ble fulgt opp, så det er vi kjempefornøyd med.

Designet dere badet selv, eller fikk dere hjelp av Askim & Mysen Rør?
Vi hadde på forhånd bestemt oss for hvordan vi ønsket at badet skulle bli, og Askim & Mysen Rør hjalp oss med å ta de rette valgene, som stemte med våre ønsker. Badet vårt er på ca. 7 kvm, så vi mente vi skulle få plass til våre ønsker, fortsetter Nils Arne.

Saken fortsetter under bildet:

Fliser som er brukt på badet: Vegg: Disk Grey 30×60 cm, Gulv: Disk Anthrasit 60×60 cm, gulv i dusj: Disk Anthrasit 5×5 cm mosaikk. Toalett+sete: Alterna Arco veggskål sort inkl. sort sete. Trykkplaten er Sigma 20 sort.

Ser at flisene er ganske store. Er det en størrelse dere ville ha, eller ble dere anbefalt å velge store fliser til badet?
– Ja, vi ønsket blant annet store fliser på badet, da vi mener det gjør noe med romfølelsen. Askim & Mysen Rør kunne også bistå med hjelp til valg av fliser, da de har fliser i sitt varesortiment. Vi var litt usikre på hva vi ville ha av sluk i dusjen, det finnes så mange ulike sluk og varianter å velge imellom. Prosjektlederen kom med et forslag på slukrist som matchet mosaikkflisene på gulvet. Vi ble veldig fornøyd da vi så det ferdige resultatet med fliser på gulv og vegger.  Vi synes dette ble veldig fint. Gulvet i dusjen ble mer helhetlig. På det gamle badet hadde vi dusjkabinett, sier Christine.

Saken fortsetter under bildet:

Ser også at dere har kuttet ut dusjkabinett, var det et bevisst valg?
– Ja, vi ville ikke ha dusjkabinett igjen, og gikk for en mer åpen løsning med glassvegg. Dusjsonen ble mye større, og vi fikk den plassen i dusjen vi ønsket. Vi hadde lenge ønsket oss baderomsmøbel med sort armatur, bolleservanter. Benkeplaten er av HPL i sort anthrasit. Vi synes det ser skikkelig stilig ut. Kunderådgiveren hjalp oss med å plukke ut de forskjellige elementene til interiøret så de passet sammen, fortsetter Christine.

Saken fortsetter under bildet:

Innredningen er fra Korsbakken Bad: Big underskap med skuffer 2×60 cm/4 skuffer. Høyde på underskapet er 60 cm. Eik Natur med sorte grep. Det er brukt HPL benkeplate sort anthrasit 120 cm. Bolleservantene kommer fra Korsbakken Bad: Sicilia mørk grå mikrosement bolleservant Ø 40 cm og høyde 15 cm. Speilet kommer fra Dansani og heter Moon: sort ramme og lysstyring Ø 90 cm. Korsbakken Bad høyskap: Big 160×35 cm i Eik Natur. Servantkranene er av typen Silhouet i sort.

Hvordan er lyssettingen på badet? Og er dere fornøyd med det?
– Ja, vi var også veldig opptatt av lyssettingen på badet vårt. Det er jo viktig med tanke på at det skal være behagelig og praktisk på samme tid. Valget falt på spotter i taket som hovedbelysning og lys i speilet med dimmer og lysjustering. Når det gjaldt toalett falt valget på sort, som vi synes passer godt sammen med resten av interiøret, sier Nils Arne.

Saken fortsetter under bildet:

Badekaret er fra Strømberg: Pedula helstøpt badekar 1700×800 cm. Det er brukt Strømberg karkantarmatur: Ligro 3 hulls + nakkepute. Dusjveggen er fra Macrodesign: Macro Empire fastvegg 85 med støttestag og sorte sprosser. Dusjarmatur kommer fra: A Collection Azur takdusjsett sort.

– Det blir en fin helhet på badet. Det var varmekabler fra før, men vi valgte å rive hele det gamle badet ned og støpe på nytt. Vi passet samtidig på å senke gulvet i dusjsjonen. Vi synes dusjen ble kjempefin, men vi ville også ha badekar. Det hadde vi før, og vi ønsket det igjen. Vi ønsket å få litt spafølelse på badet. Det nye badekaret er litt større enn det gamle og det passet fint inn på det nye badet, fortsetter Nils Arne.

Er dere fornøyd med jobben og fått god informasjon både før og under rehabiliteringen?
– Vi er kjempefornøyd med jobben fra start til mål som Askim & Mysen Rør har gjort. Vi har fått god info underveis i prosjektet, og de har kommet med flere tips og råd underveis i renoveringen. Når sluttbefaringen var over, fikk vi FDV dokumentasjon på en minnepenn samt at det ligger registrert i boligmappa, avslutter Nils Arne og Christine Berger.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352