Retro bad med grønne fliser og terrazzo

Jeg kommer til å anbefale Lomundal til både venner og bekjente

0
ANNONSE

Carl skulle pusse opp det gamle badet i loftsleiligheten sin på Frogner, og ved hjelp av Lomundal kunne han dra på hytta, gjøre all kommunikasjon digitalt, og komme hjem til et ferdig totalrenovert bad!

Carl bor i en flott loftsleilighet i Bygdøy allé på Frogner, og ønsket å totalrenovere badet sitt. Etter flere søk på nett kom han frem til Lomundal, som han syns virket som det beste alternativet for jobben med Tommy som sin prosjektleder.

Jeg fant Lomundal gjennom søk på nett. På både Instagram og nettsiden fant jeg referanseprosjekter som jeg likte svært godt. Jeg syns prosjektene skilte seg ut fra det jeg har sett ellers hos andre entreprenører, og tenkte derfor at dette var riktig aktør for meg.

Saken fortsetter under bildet:

Et bad som reflekterer egen stil og helhet i boligen
For Carl var det viktig at badet skulle reflektere stilen hans, og at det skulle passe inn med resten av leiligheten. Han forteller at han syns at det pusses opp mange bad som er kjedelige, og at han hadde et ønske om å få lagd et bad som gikk godt sammen med helheten av boligen hans. Etter en lang planleggingsfase med mange søk på Pinterest og andre sider for å finne inspirasjon var han klar til å sette i gang.

Det tok lang tid å finne fliser som lignet den inspirasjonen jeg hadde funnet på Pinterest. Det måtte være små matte fargede fliser. Til slutt fant jeg en fin grønntone hos Fagflis. Hos Elingaard Collection hadde de også en gråhvit terrazzo med grønn sten som passet perfekt til. Baderomsmøbelet er eik finér, og ble bygget av Sjur Sørgård som er en veldig dyktig møbelsnekker.

Saken fortsetter under bildet:

Å kunne reise bort og komme tilbake til ferdig bad
Carl forteller at han er veldig fornøyd prosessen med Lomundal. Han har hatt mulighet til å dra på hytta da oppussingen startet, og da han kom tilbake var badet ferdig akkurat slik han ønsket seg.

Saken fortsetter under bildet:

Det var utrolig deilig å kunne reise på hytta, ta dialogen digitalt underveis, og komme tilbake til et ferdig bad. Til det vil jeg gi en stor takk til både prosjektleder Tommy og håndverker Pawel. Jeg kommer til å anbefale Lomundal videre til både venner og bekjente!

Kilde: Lomundalen

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352