Små baderom og toaletter

Gi dine gjester en hjemmekoselig følelse

0
ANNONSE

Gjestetoaletter kan også bli en wellnessopplevelse. På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og gjestebad vanskelig å innrette og resultatetet kan bli trangt og sparsommelig møblert.

Duravit tilbyr de ultimative beste løsninger til disse innretninger med våre fleksible og designorienterte produkter. Avhengig av plass, budsjett og personlige preferanser, kan Duravit forvandle selv det minste bad til et komfortabelt rom som sannsynligvis ikke bare gjestene vil besøke fremover.

Saken fortsetter under bildet

Wellnessoase på en liten planløsning
På grunn av den ofte trange plassen på gjestetoalettet blir de lett oppfattet som en kjedelige eksistens. Duravit vil det gjerne annerledes. Med flere fleksible produkter gir de mange ideer til innredningen av ditt gjestetoalett. Så kanskje blir ditt fremtidige gjestetoalett ditt andre favorittbad.

 

 

 

Servanter til alle bad
Med små fritthengende servanter, nedfellingsvasker til benkeplater, bowler til bordmontering og vasker montert på servantskap kan du finne en løsning til ditt bad med Duravit produkter.

 

 

 

 

Trykk på bildet for mer info

Nedsenkbare og underlimte servanter
Nedsenkbare servanter i benkeplater eller servantskap gir godt med lagringsplass i skapet. I tillegg er underlimte servanter enklere å rengjøre. Et tredje alternativ er servanter til delvis nedfelling.

 

 

 

Trykk på bildet for mer info

Toppmonterte servanter
Når de kombineres med et servantskap, er toppmonterte servanter et moderne alternativ til den tradisjonelle servanten. Den toppmontert servanten gir baderommet litt personlighet, mens det matchende servantskap gir rom for toalettsaker, og gir fint med plass «rundt» om servanten.

 

 

Trykk på bildet for mer info

Møbelservanter
Servantskapene er designet for møbelservanter. Sammen utgjør servanten og servantskapet en harmonisk enhet. Kombinasjonen mellom møbelservanter og matchende servantskap, gir sjenerøst med plass rundt kanten på servanten, og god oppbevaringsplass.

 

Hva kreves av et gjestetoalett?
Finn gode råd til innretningen her
• Gjestefrihet: Gjør det mer behagelig for gjestene dine med små hjelpemidler som en  såpedispenser, håndkleholder osv. Finn produktene i D-Code eller Karree.

• Kreativitet: Kombiner med en av Duravit sine mange vasker med et tilhørende servantskap.
• Farger: Små bad virker større hvis du innretter med lyse farger og store fliser.

• Rengjøring: Gjestebadet må gjerne være lett å rengjøre. De fleste Duravit sine porselensprodukter kan leveres med det rengjøringsvennlige WonderGliss belegg.
• Inneklima: Det kan bli veldig fuktig i et bad med dusj. Overflatene på møblene til Duravit er designet til bad, og er derfor motstandsdyktig overfor fukt.
• Plass: Uansett størrelsen på ditt gjestetoalett kan du alltid finne plass til en servant, et toalett eller et møbel fra Duravit.

 

Mindre dybde, mere plass
Når plassen er ekstra trang, kan du bruke toaletter med redusert dybde. En praktisk og hygienisk løsning kan være å montere en urinal – til det private bad kan det også velges urinal med lokk.

 

 

 

 

Det hjemmekoselige gjestebad
Sett alltid ditt eget preg på innredningen
Skap en hjemmekoselig følelse for din gjest ved å innrette toalettet med litt møbler. Alle Duravit sine møbler kan leveres i flere forskellige størrelser og farger slik at vi kan finne en løsning til selv de minste rom. Ved små rom, er det ofte de mest kreative møbelideene fra Duravit som er den eneste mulighet for å tilby din gjest oppbevaring av sine personlige saker. Takket være de mange forskjellige overflater kan du innrette etter din helt personlige stil og karakter.

 

 

Trykk på bildet for mer info

Duravit baderomsmøbler
Benkeplater, skap, servantskap, speil og speilskap, skap på hjul, hyller, interiørsystemer for skuffeseksjoner, LED-lys, integrert lydsystem … og mer.

 

 

 

Fra gjestetoalett til ditt andre baderom
Her blir du gjest på ditt eget bad.
For å fullføre gjestetoalettet kan du innrette det med en dusj- seksjon. Med riktig innredning og passende produkter er det ofte mulig å gjennomføre dine ideer på minimal plass. Se mer i Duravit sin komplette serier til badet: Starck 1, Starck 2, Starck 3, Darling New og 2nd floor.

 

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352