Smarte løsninger for smale baderom

Begynn med å planlegge dusjen

0
ANNONSE

Hvordan innreder man egentlig et smalt baderom på best mulig måte? Den smale formen kan føles utfordrende, men det finnes gode muligheter til å skape et herlig bad for maks nytelse – kanskje fler enn du først ante.

Vi besøker Aston som har lykkes med å utnytte den smale formen på badet sitt maksimalt. Han har laget drømmebadet sitt med smarte løsninger, pen design og spreke tilvalg tilpasset alle døgnets timer.

Sjekk også siden med tips for små bad

Saken fortsetter under bildet:

Bilde venstre: Lyst, fresht og luftig på dagen. Bilde høyre: Stemningsfullt på kveldstid

Begynn med å planlegge dusjen
Å fjerne et eksisterende vindu på baderommets kortside og lage plass til dusj i stedet er en smart måte å optimalisere dusjplassen på. Avhengig av bredden på rommet kan du plassere en måltilpasset dusjløsning fra vegg til vegg for en luksuriøs dusj med plass for to.

Eller gjør som Aston – del halve plassen med en fast dusjvegg fra gulv til tak; her er det brukt en TRAC 20 Plus. Med lysinnslipp ovenfra i dusjen kan du nyte både morgen- og kveldsdusjen nesten som ute i det fri.

Dusjserie

Smart oppbevaring
Har man begrenset plass, er det ekstra viktig med smarte oppbevaringsløsninger. Dusjskapet CASE holder orden på dusjproduktene dine på en meget smakfull måte. Velg mellom hvit, svart og grå finish og heng dem gjerne i en gruppe, noe som gir et stilig og effektfullt resultat.

Saken fortsetter under bildet:

Dusjoppbevaring

Servantskap med plass og lys
Har du godt med veggplass er det naturlig å ta’n helt ut når det gjelder bredden på servantskapet. For Astons del falt valget på en VISKAN Grip 120 cm med fire skuffer og dobbel servant. Både servanten i matt hvit komposittstein og grepslistene i matt hvit aluminium matcher formen på badet og gir akkurat den minimalistiske følelsen som Aston var ute etter.

Legg også merke til LED-belysningen under servantskapet – et sprekt tilvalg med høy WOW-faktor når du har venner på besøk. Og veldig praktisk nattestid.

Saken fortsetter under bildet:

Hvis du har plass, vil du ikke angre på at du satset på et bredere servantskap. Er dere flere som deler plassen er det veldig praktisk med dobbel servant.

Viskan Grip

Regulerbart speillys
I stedet for et baderomsspeil som var like bredt som servantskapet valgte Aston to speil i bredden 50 cm, begge med regulerbar sidebelysning som man ved hjelp av touch-knapper kan justere både lysstyrke og lystemperatur. Takket være et innebygget minne husker speilet innstillingen din til neste gang du slår det på. Smart og stilig!

Baderomsspeil

Saken fortsetter under bildet:

VISKAN Grip 120 med enkel servant og to lengre skuffer. Servant i matt hvit komposittstein med god plass på hver side av kummen. 2 stk. Organizer’e følger med.
En minimalistisk følelse der formspråket matcher både servantskap, speil, blandebatteri og dusj. Servantskap VISKAN Grip 120 med fire skuffer og dobbel servant.

Varme, lys og stil
For å utnytte plassen ytterligere i et avlangt eller lite bad kan du satse på en langsmal håndkletørker. Aston valgte en BOW i matt hvit. Vår BOW har vunnet en Red Dot Award for sin smarte design og funksjon, og finnes i flere stilige utførelser i tillegg til at den bruker lite strøm.

Mer om Bow

Det er en fantastisk og nesten surrealistisk følelse å se fuglene fly over takvinduet mens man dusjer. Vi elsker det!

Aston og samboeren Philip bor utenfor Gøteborg og er akkurat ferdige med å renovere rekkehuset sitt fra 80-tallet. Fokus gjennom hele renoveringen har vært på smarte løsninger – gjerne med teknisk finesse. Derfor falt valget på dusj og baderomsinnredning fra INR.

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352