Den store PowderRain-strålen omfavner hele kroppen med myke mikrodråper som føles som silke på huden.

Stilrent design fra Axor

High-End teknologi og innovative egenskaper

0
ANNONSE

Stilrent design, perfekte i rommet og fascinerende vannopplevelse: slik presenterer AXOR sine nye hodedusjer. Med seks runde og seks firkantede alternativer gjør sortimentet det mulig å skape et komplett AXOR-baderom, fra servant til dusj. Det klare, stilrene designet med innovative egenskaper er skapt i samarbeid med Phoenix Design og er i handelen nå.

Stilren klarhet

De nye AXOR hodedusjene 2019 gjør inntrykk med et konsekvent stilrent designspråk. Kvadratet eller sirkelen er den pregende formen – fra hodedusjen til dusjbendet og de passende termostatmodulene. Det runde og firkantede designet setter et markant, nærmest majestetisk preg på baderommet. De fint slepne og polerte kantene på metallplaten av høyeste kvalitet preger stilen, og i kombinasjon med dynamiske stråledyser understreker de det stilrene designet. Produktene får enda større utstråling når de foredles med en av de 15 AXOR FinishPlus PVD-spesialoverflatene.

Den kvadratiske hodedusjen finnes i to størrelser og med en eller to stråletyper. Den fås til montering på vegg, i tak eller integrert i taket.

High-End teknologi og innovative egenskaper

Fremstilt av kvalitetsmetall byr stråleskivene til 2jet-variantene på to revolusjonerende stråletyper: den myke, storslåtte PowderRain (Gjennomstrømning: 16-20 l/min) og den nye Intense PowderRain (Gjennomstrømning: 15-18 l/min), en mer intensiv og konsentrert versjon av den populære strålen. Stråledysene er bare synlige så lenge dusjen er i bruk. Når vannet slås av, trekker dysene seg tilbake i stråleskiven. Det gjør metallplaten lett å rengjøre, og samtidig gjør bajonett-tilkoblingen det enkelt å ta av hodedusjen og sette den på etterpå, hvis den f.eks. skal legges i bløt. Nytt og innovativt er også den nye ServiceCard-funksjonen: trykk på en knapp og ta ut silen for rengjøring ved behov – ingen demontering nødvendig!

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352