Nytt dusjtoalett gir topp komfort

Duravit lanserer det nye dusjtoalettet SensoWash Starck f. Dusjtoalettet scorer høyt med sin rene estetikk og tidløse design.

0
ANNONSE

Av tekniske finesser kan nevnes personsensor til automatisk åpning av lokket, brukeridentifikasjon i setet, et bredt utvalg av justerings-muligheter til setevarmen og dusjstrålen, samt justerbar tørkefunksjon.

Komfortabel fra start til slutt
De ulike funksjonene på ditt dusjtoalett kan styres med den medfølgende fjernkontrollen eller via SensoWash appen på din smarttelefon. Toalettsetet kan varmes opp på SensoWash f, og temperaturen kan innstilles individuelt. En sensor i setet sikrer at setet ikke blir for varmt. Etter toalettbesøk velger man ønsket funksjon – vanlig vask, komfortvask eller damevask – og nyter den behagelige rengjøring med temperert vann.

Vanntemperatur, vannmengde, og dyseposisjon kan justeres individuelt. Personlige innstillinger kan lagres i to forskjellige brukerprofiler (SensoWash f). Fjernkontrollen er enkel og lett å betjene, og ved SensoWash f, er det et ekstra kort med i flere språk, som gjør modellen ideell til hoteller med internasjonale gjester.

SensoWash Starck f dusjtoalett, fås fra NOK 35.000,-.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352