Ville ha et større bad i mørke farger med firkantede detaljer

Bademiljø Asbjørn Nordsveen AS bygde Ragnar og Jans drømmebad

0
ANNONSE

Ekteparet Ragnar og Jan drømte om et større bad i mørke farger med firkantede detaljer, romslig dusj, dobbel servant. Bademiljø Asbjørn Nordsveen AS i Brumunddal oppfylte den!

– Vi hadde lenge vært inne på tanken om å flytte til en leilighet. Men da jeg endelig sa at vi kunne pakke sakene og flytte, var det Jan som ville at vi skulle beholde huset, forteller Ragnar.

Huset ligger perfekt til i et fredelig og landlig område på Biri og med alt de trenger rett i nærheten.

– Vi bestemte oss for at dette er stedet hvor vi ønsker å bli gamle, men at det krever en del endringer. Slik som at huset både blir modernisert og ikke minst at det blir mer praktisk.

Saken fortsetter under bildet.

Det gamle badet til Ragnar og Jan hadde en gammel og upraktisk planløsning med et lite bad og et tilhørende toalettrom. To små rom ble til et kombinert bad og vaskerom. Foto: Bademiljø.

Oppfylte drømmen
Huset hadde en tradisjonell planløsning med stor gang, toalettrom og et lite bad på bare fire kvadratmeter. Vaskerommet lå kronglete til i den gamle planløsningen. Her var det mye som måtte gjøres.

Saken fortsetter under bildet

Paret tok med sine tanker og drømmer til Bademiljø Asbjørn Nordsveen AS i Brumunddal. De ønsket et romslig bad i mørke farger med firkantede detaljer og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. De var veldig tydelige på at de ønsket å kaste ut det gamle og slitte badekaret og erstatte det med et romslig og deilig dusjhjørne. I tillegg elsket ekteparet det svarte taket og de firkantede detaljene som gikk igjen på badet, og som var med på å gi det litt dramatikk.

– Vi brukte god tid på selve planleggingen og har til tider hatt mange og kanskje litt drøye ideer. Heldigvis hadde vi en god sparringspartner i prosjektlederen Mette Svee hos Asbjørn Nordsveen. Hun har holdt oss i tøylene og gitt oss gode råd og tips på veien.

Saken fortsetter under bildet

La taket prege atmosfæren. Hvem har sagt at taket må være hvitt? Visste du at du kan skape en helt ny romfølelse ved å fargelegge taket. Foto: Bademiljø

– Da vi sa at vi ønsket oss svart dør og vindu, i tillegg til det svarte taket, da sa Mette stopp, sier de og ler.

Det svarte taket og de mørke baderomsplatene med betong-look skaper både en lun og elegant atmosfære på baderommet. Prikken over i-en er det tøffe baderomsmøbelet i mørk trestruktur med flere dype skuffer og en praktisk, lang servant. Her kombineres naturlige overflater i mørk trestruktur, med moderne elementer som forkrommede håndtak og servantbatterier.

 

Saken fortsetter under bildet

Valgte baderomsplater
Paret hadde i utgangspunktet tenkt å flislegge hele badet, men vi fikk et godt råd fra Mette om å benytte baderomsplater på veggene – da det både er prisgunstig og veldig rengjøringsvennlig.

– Det ble nok ikke så veldig mye billigere totalt sett, fordi vi la da mer penger i servantskap og speilskap. Vi ønsket i utgangspunktet et stort speil med belysning over servantskapet. Men da måtte vi gjøre plass til en annen form for oppbevaring. Vi ønsket oss ikke høyskap, og landet derfor heller på et stort og romslig speilskap i aluminium med god belysning, forteller Jan.

Resultatet ble et lekkert og stilrent bad på hele ni kvadratmeter med ulike elementer som er med på å skape et mørkt bad i akkurat den stilen Ragnar og Jan var ute etter.

Saken fortsetter under bildet

Fin prosess
Både planleggingen og selve totalrehabiliteringen har gått knirkefritt, helt fra første dag til badet sto ferdig to dager før den avtalte tiden.

– Folk kunne ikke skjønne at vi turte å dra på ferie under selve baderomsoppussingen, men vi har hatt full tiltro til Mette og resten av gjengen hos Asbjørn Nordsveen gjennom hele prosessen. Mette var jevnlig på befaringer og sendte både meldinger og bilder underveis, sier de.

Ragnar og Jans oppussingstips:
– Planlegg nøye og lenge før du setter i gang. Da ender du ikke opp med løsninger og farger du ikke er tilfreds med.
– Tenk praktisk. Sannsynligvis blir du mest glad for produkter og løsninger som også er funksjonelle, ikke bare pene å se på.
– Tør å tenke annerledes. Mørkt tak gjør ikke nødvendigvis at rommet føles mørkt. I vårt tilfelle virker rommet lyst, selv med sort tak. Det mørke taket tilfører bare en ekstra koselig og lun stemning på badet.

Kilde: Bademiljø

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352