Elegant design i svart&hvitt

Svart og hvitt skaper en sterk kontrast

0
ANNONSE

Svart og hvitt er klassiske farvekontraster. Det står for rene motsetninger og elegant tidløshet. I en spennende kombinasjon av arkitektur og interiørdesign, fortsetter duoen med å gjenoppfinne seg selv. Jo mere begrenset fargepalett, jo større betydningen av ​​høy kvalitet, materialer og finish. Høyglans dekor skaper ekstravagante høydepunkter mot en svart-hvit bakgrunn. Denne sterke kontrast skaper en følelse av ro i et rom. Badet med svart møbel finish er den ideelle kombinasjon med klassisk hvit keramikk.

Starck møbler

Klikk på bildet og se flere baderomsmøbler fra Phillippe Starck

Baderomsmøbler av Philippe Starck
Med sin møbelserie bruker Philippe Starck kontrasten mellom lys og mørk for å skape noe rent estetisk. Underskap i svart høyglans med de romslige skuffer kan kombineres med både Starck 1 servant og bowler fra den nye Starck 2 serie. Et karakteristisk trekk ved Starck møbler er den elegante aluminiums kanten med integrert bokstaver som supplerer den monokrome fargepalett til perfeksjon.

Vero

Klikk på bildet å se flere baderomsbilder fra Vero

Purisme og levende estetikk
Keramikk kan skinne i ren hvit, men svart introduserer et meget individuelt look. Vero er den eneste baderoms serie hvor Duravit har en servant, toalett og bidet i svart. Takket være sin særegne design og kantete grunnform, kombinerer Vero Svart purisme med levende estetikk.

 

PuraVida

Klikk på bildet å få mer info om PuraVida.

Myke former og en diskrè eleganse
Den stilfulle svartmalte finish på vårt PuraVida møbel harmoniserer veldig godt med hvit keramikk som gir interiøret et udseende av høy kvalitet. PuraVida handler om myke former, og en diskrè eleganse. De buede innfelte håndtak i skuffene reflekterer de flytende linjer.

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352