Elegant baderom

Badet er maksimalt utnyttet for ekslusiv velvære

0
ANNONSE

Moderne arkitektur byr på passende rammer til et individuelt planlagt og elegant innredet badeværelse. Utsøkte materialer med ulike overflatestrukturer danner grunnlaget for et høyverdig interiør. Med den kreative utnyttelsen av rommet oppstår det en eksklusiv velværeoase på badet. Innovative teknologier sørger for en effektiv vannytelse.

Saken fortsetter under bildet

Bilde venstre: Talis Select E Servantarmatur 110 med oppløftventil.
Bilde midten: Talis E 3-hulls 1-greps kararmatur til karkant til Secuflex.
Bilde Høyre: Rainmaker Select Showerpipe 460 3jet med termostat.

Baderomsdesign med kvalitetsmaterialer og ergonomisk funksjonalitet
Har du planlagt ditt nye hjem med moderne arkitektur og ønsker et elegant bad som uttrykker din individuelle stil? Da kan du skape et interiør med høyverdig innredning og bruke ulike materialer på en kreativ måte.

Et gulv i mørkegrå naturstein danner det elegante grunnlaget for det personlige velværeområdet. Store veggflater med fliser med moderne treuttrykk understreker det eksklusive uttrykket, samtidig som de gir varme til omgivelsene. Et podium skaper et ekstra nivå i rommet: Det gir ekstra innredningsflater. Den forhøyede posisjonen er reservert for badekaret som ligger i sentrum av velværeområdet. Med blikket rettet mot det fri kan man nyte rolige øyeblikk mens man bader. En innfelt dusj og servantplass for to kompletterer den elegante innredningen.

Saken fortsetter under bildene

Innovative teknologier og ergonomisk komfort for effektiv vannytelse
Det innovative formspråket til hansgrohes Talis-armaturer står for ubegrenset betjeningskomfort og bærekraftig omgang med ressurser. Ved servantplassen styrer du vannet med en intuitiv trykknapp (Select).

Saken fortsetter under bildene

Dusjsystemet Rainmaker Select kler det eksklusive interiøret med sine elegante former. Den store hodedusjens raffinerte raffinerte stråleskive i glass og hvitt sørger for estetisk nytelse og variasjonsrik vannglede.

Kilde: Hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352