Få rene dusjvegger

Slik rengjører du dine dusjvegger og holder dem fine år etter år!

0
ANNONSE

Etter en stund kommer kalk og smuss til å sette seg i dusjen og dusjveggene. Det kan
se stygt ut, men med regelmessig rengjøring og noen enkle knep, kan du få dine
dusjglass til å se nye ut i lang tid fremover!

Overflaten på et dusjglass er full av små porer som skitt og kalk elsker å gjemme seg i. Tar du vare på dusjen på riktig måte, kan du både holde din dusj skinnende ren og forhindre at porene blir større og dusjen vanskeligere å rengjøre.

Saken fortsetter under bildet

1. Gummiskrapen – dusjens beste venn
Det er heldigvis en snarvei til glassklare dusjvegger, dag etter dag, som ikke krever noe som helst sterke vaskemiddel. Dra helt enkelt over med en gummiskrape etter hver dusj, så forhindrer du at kalken i vannet setter seg fast på dine fine dusjvegger.

Et annet tips er å skylle av dusjveggene med kaldt vann etter hver bruk. Varmt vann tørker raskere og legger kalken igjen, med kaldt vann rekker mesteparten å renne av og tar med den løse kalken med seg.

Saken fortsetter under bildet

2. Vaskemidler og eddik
Har du kalk og skitt som har satt seg fast, er det enkelt å lage sitt eget rengjøringsmiddel med bare eddik og vaskemiddel som ingredienser. Kombiner disse så har du et middel som kommer til å løse opp de hardeste kalkflekkene i dusjen.

Gjør som følgende:
– Varm opp eddik så det blir varmt, men uten at du brenner deg på væsken.
– Bland den varme eddiken med like mye vaskemiddel i en sprayflaske.
– Rist rundt forsiktig uten at det skummer.
– Spray på dusjveggene, og gni med en svamp som ikke riper opp materialet.
– La det virke i 30 minutter før du skyller av med kaldt vann.

Bonus! Glassforsegling CristalGuard
CristalGuard er en patentert belegg som smeltes sammen med glasset og forsegler porene der det ellers skitt og kalk legger seg fast.
Les mer om glassforsegling CristalGuard.

Lettstelt dusjglass med Cristalguard
Dusjglasset utsettes for skitt, kalk og såperester som kan være rett så vanskelige å få rengjort. Med Cristalguard skapes ett beskyttende utside på glasset som holder dusjen fin i lang tid fremover.

CristalGuard™
tidløs forsegling av dusjglasset
Som tilvalg til din dusj fra Macro Design kan du beskytte ditt glass med Cristalguard, en patentert teknologi som forenkler rengjøringen og beholder glansen på glasset i mange år fremover.

En dusj utsettes for skitt, kalk og såperester som gror fast i porene i glasset. Til rengjøring av dette benyttes ofte sterke rengjøringsmiddel som igjen gjør porene større og
lettere tar til seg skitt og kalk.

Cristalguard glasset er et glass som har en varig beskyttelse mot aggressive rengjøringsmiddel. En patentert belegg som er sammensmeltet med glasset under herdingsprosessen av glasset forsegler porene. Med Cristalguard kan du godt og enkelt vedlikeholde overflaten intakt og lett rengjøre glasset i flere år fremover.

For å maksimere levetiden på dusjen – les gjerne våre råd for vedlikehold.

Velg CristalGuard™ til følgende dusjer

Velg CristalGuard til Spirit Rund 90×90. Velg CristalGuard til Spirit Skjermvegg Rund 73.

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352