Foto: Geberit Acanto serien

Geberit lanserer fem nye badeomsserier

I flere tiår har Geberit vært kjent for sine enkle og gode installeringsløsninger, kreativ funksjonalitet og bærekraftig kvalitet.

0
ANNONSE

For første gang i Norden tilbyr Geberit fem komplette baderomsserier som kombinerer toaletter og servanter med skap, lagringsenheter og hyller med fleksible løsninger.

Saken fortsetter under bildet

Foto: Xeno 2 serien

-Vi har sett en etterspørsel fra våre profesjonelle kunder om en totalløsning der både produktene foran, og teknologien bak veggen er fra ett og samme merke, sier Anne Ersnes, produktsjef for synlige produkter i Geberit Norge. -Vi er utrolig stolte av at vi fra 1.april kan tilby våre kunder en komplett portefølje av sanitærløsninger.

I likhet med Geberit’s velkjente sanitærprodukter, er alle fem seriene utviklet og designet med moderne linjer for enkel integrering i både private hjem og offentlige miljøer. I tillegg er de holdbare, komfortable og enkle å rengjøre samtidig som de oppfyller kundenes krav til innovasjon, funksjonalitet og estetikk.

Foto: Citterio serien
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352