Pusse opp bad

Planlegg oppussingen sammen med familien

0
ANNONSE

Hva vil være en optimal løsning for din hverdag? Hva er de viktigste behovene for deg og din familie? Hva trenger du av oppbevaringsplass, hvilken stil skal du velge og hvor begynner du?

Saken fortsetter under bildet

Form: «Med Form ønsket vi å skape en stilren møbelserie med tydelig estetikk og smartere løsninger for oppbevaring» —Designer av Form, Øystein Foss. Gå til form

Hva er ditt budjsett?
Oppussing er kostbart og det dukker ofte opp uforutsette utgifter. Det er derfor viktig at du lager et realistisk budsjett før du setter i gang med oppussingen. Hva trenger du? Baderomsmøbler, blandebatteri, sluk, speil, dusj, fliser, badekar, toalett, belysinng – i tillegg til viktige tekniske valg.

Det er mange elementer som skal inn på badet, og det er fort at fornyelsen av badet blir dyrere enn tenkt om man ikke planlegger godt.

Saken fortsetter under bildene

Få orden i skuffene: Se 3BOX
Bli inspirert: Se våre møbelserier

Mal veggene
Malte vegger med fargen Grønt glass, planter og  tekstiler kan gjøre underverker på et eldre bad. Grønn var årets farge i 2019, og er fortsatt veldig populær. Fargen har en egen ro over seg, som er behagelig i en heltisk hverdag.

Grønn kommer i flere nyanser og sjatteringer. Mest populær er de økologisk grønne fargene, de er dempede og myke.  Økologiske grønne farger passer godt inn i den nordiske stilen, med fokus på bærekraft og verdivalg.

Maling er en enkel måte å froandre rommet på. Når vi maler veggen lar vi ofte karmer og lister være hvite. Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen- For å være sikker på at du velger riktig farge kan du kjøpe prøver og prøve male på veggen for å finne nyanser som passer rommet du skal male.

Maling kan brukes for å lage egne soner på badet. Vær heller ikke redd for å male taket. Ved å male taket i en annen farge gir du rommet en unik effekt.

Saken fortsetter under bildet

Rondo bolleservant: Se våre servanter

Velg riktig speil

Speil B90 H80 – Moon 100 rundt speil med lys/antidugg – Speil m LEDlys,underlys, stikk B80 H65

Astrid Marias tips til oppussing
• Analyser dine behov. Hva er den optimale romløsningen for deg og din families hverdag.
• Finn inspirasjon. Lag et mooadbord for å lettere finne din stil.
• Ta mål av badet og lag en skisse hvor du setter inn møblene.
• Gå til en håndverker og be om et tilbud.

Kilde: Foss

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352