Varm skandinavisk stil

Flater i hvitt og jordtoner passer naturlig til tregulv

0
ANNONSE

Baderom i skandinavisk stil med moderne design og smart teknologi. Klare designelementer er typiske for et baderom i nordisk stil. En strukturert grunnflate omfatter servantbenk, badekar og dusj samlet i et velværeområde.

Saken fortsetter under bildet

Flater i hvitt og jordtoner understreker den naturlige elegansen til tregulvet. Diskret porselen kjennetegner en redusert baderomsdesign, og moderne blandebatterier setter et stilfullt preg.

Saken fortsetter under bildet

Varmende eleganse på badet
Diskret baderomsdesign med tydelig rominndeling og skandinavisk innredning
Liker du diskret baderomsdesign og vil kombinere nøktern moderne arkitektur med en skandinavisk innredning? For å lage et baderom i naturlig nordisk stil er det ideelt med tydelig geometri og stor takhøyde.

Saken fortsetter under bildene

Ubehandlet tregulv utstråler mye varme i et lyst miljø med rene og hvite vegg- og takflater. En skillevegg i jordfarger gir fargekontrast og danner bakvegg for badekaret. Runde, diskrete servanter hviler på en servantbenk av tre og bringer letthet inn i rommet. Moderne blandebatterier i blankt krom utgjør kronen på verket.

Skandinavisk innredning med uttrykksfulle armaturer på det moderne badet
hansgrohe Metris-armaturer bidrar til en lun atmosfære med sin harmoniske linjeføring. De geometrisk avveide formene understreker nøkternheten i den skandinaviske innredningen.

Blankt krom fremhever de enkelte elementene og utgjør en spennende kontrast til de naturlige treoverflatene. Fremtidsrettet hansgrohe-teknologi muliggjør komfortabel vannytelse og sørger samtidig for en effektiv bruk av vann og energi.

Kilde: Hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352