Baderommet, hjertet i huset

Badet i underetasjen ønsket jeg at skulle ha en SPA følelse.

0
ANNONSE

Kan du huske hvordan badet så ut der du vokste opp? En ting er jeg sikker på, det var ganske annerledes enn det badet du har i dag.

Bare i løpet av de siste 20 årene har vi sett en enorm utvikling på baderomsfronten. I dag er badet gjerne “hjertet i huset,” og mulighetene til å lage sitt eget drømmebad er uendelige. Det gjør det ekstra spennende å jobbe med bad.

Saken fortsetter under bildene:

Da familien kjøpte nytt hus for 2 år siden var hjelpen familien fikk av Ole Bjørn på Flisekompaniet Skøyen helt uvurderlig. Familien skulle bygge et helt nytt bad og de skulle pusse opp et gammelt bad. For å gjøre det enkelt og fordi familien fikk så god hjelp valgte de å kjøpe alt av fliser og tilbehør fra Flisekompaniet.

Saken fortsetter under bildet:

Badet i underetasjen ønsket familien at badet skulle ha en SPA følelse. De valgte derfor rullestein i dusjen og under badekaret. I tillegg ville familien ha det mørkt og lunt. De grå flisene på gulvet er 60×60, mens flisene i dusjen er 60×30. For at badet ikke skulle virke kaldt valgte de armatur i messing.

Saken fortsetter under bildet:

Hva er vel deiligere enn å krype ned i et varmt og godt bad etter en lang dag?

Saken fortsetter under bildene:

Badet i 2.etage ble revet helt ned og bygget opp igjen. Her valgte familien baderomsinnredning fra Ballinglöv (fra Flisekompaniet.) Flisene på gulvet er fra Marrakech.

Kilde: Flisekompaniet

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352