Derfor anbefaler eksperten dusjsett med takdusj

Slik hever du dusjopplevelsen.

0
ANNONSE

En takdusj gir deg en fantastisk dusjopplevelse, og det er ikke uten grunn at spa og hoteller sverger til denne dusjløsningen.

– Det er langt mer behagelig å dusje med takdusj. Det gir rett og slett litt luksus og velvære i hverdagen, forteller Synnøve Monsen hos Comfort Brovold, vinner av Årets Butikk 2017.

– En takdusj får også baderommet til å fremstå mer eksklusivt, og er helt klart en god investering.

Les også: Dette må du huske når du skal planlegge nytt bad

Tenk på dette før du kjøper takdusj
Takdusj kommer i flere varianter, fra montering på vegg, hvor selve takdusjen er montert på stang sammen med blandebatteriet, og eventuelt en hånddusj (bilder under), til løsninger hvor selve dusjhodet er montert eller bygget inn i taket.

Takdusj kan ifølge Synnøve installeres på de fleste baderom. Uansett hvilken variant du går for, vil det være smart å få en rørlegger til å hjelpe deg med monteringen.

– Unnataket er innebygd takdusj. Fordi det må rør inn både i veggen og taket, er det kun mulig å installere denne varianten om du skal renovere eller bygge nytt. Ønsker du deg innebygd takdusj må det avklares med rørlegger tidlig i prosessen.

Saken fortsetter under bildet

KOMPLETT DUSJSETT FRA FIMA: Her er FIMA Carlo Frattini Spillo Up komplett dusjsett i sort matt. Selve takdusjen er montert på stang sammen med blandebatteriet og en hånddusj.

Før du investerer i en takdusj, bør du tenke over høyden til personene som skal bruke dusjen og selve takhøyden.

– Ikke alle hus har full takhøyde, og noen har til og med skråtak. Dette må du ta hensyn til. Tenk også over om selve dusjhodet skal være rund eller firkantet – hva er stilen din?

Takdusjene du kommer til å elske
Blant sine takdusjfavoritter trekker Synnøve frem Oras Optima dusjsett med rain shower. Den har firkantet dusjhode og hånddusj med ulike stråletyper for en bedre dusjopplevelse.

– Jeg vil også anbefale FIMA Carlo Frattini Spillo Up komplett dusjsett med rund takdusj. Det har et lekkert, moderne design, og kommer i både sort matt og krom.

Saken fortsetter under bildet

INNEBYGD TAKDUSJ: Denne dusjløsningen er bare mulig om du skal bygge nytt eller totalrenovere baderommet, fordi det må rør inn i vegger og tak. På bildet ser du FIMA Carlo Frattini Piazza-serien.

– Vi ser at flere og flere nå bygger dusjen inn i veggen så de slipper stangen. Det gir et finere og tøffere resultat, forteller Synnøve.

Her kan du se hele vårt utvalg av dusjløsninger.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352