Gjør hyttebadet mer praktisk

5 smarte grep som gjør hyttebadet mer praktisk

0
ANNONSE

Hytteluksus eller vaskevannsfat? Uansett om du har innlagt vann og strøm eller bare en helt enkel hytte, har hyttebadet ofte flere begrensninger enn badet hjemme. Derfor er det lurt å utnytte plassen best mulig. Men det finne også andre smarte triks som gjør hyttebadet mer praktisk.

Få mye ut av lite
Tenk plassbesparelse! Har du dusj, velg svingdør eller foldedør som kan brettes inntil veggen og frigi gulvplass når dusjen ikke er i bruk. Velg smale møbler som tar liten plass og innred gjerne i høyden med vegghengte hyller og skap for å ikke bruke opp gulvet. Husk også at du ikke nødvendigvis trenger like mye oppbevaringsplass på hyttebadet som hjemmebadet.

Saken fortsetter under bildene:

Farvel, våte håndklær
Har du innlagt strøm? Da er en håndkletørker praktisk luksus. Håndklærne tørker mye raskere, som er smart hvis mange bruker det samme lille badet. På vinteren kan du også bruke apparatet til å tørke våte og kalde skiklær etter en lang tur. Smart – og komfortabelt!

Saken fortsetter under bildet:

Dusj i friluft
Uansett om du har hytte på fjellet eller ved sjøen – eller et helt annet sted, så handler hyttelivet om å være tett på naturen. Tenk da å kunne dusje av seg saltvannet etter et sjøbad eller dusje seg ren etter en svett fjelltur – utendørs! Utedusj på hytta er en enkel luksus, og spesielt hvis det er langt til nærmeste hyttenabo/tilskuer. Her finnes det flere muligheter, både utedusj hvor vannet varmes opp av solen, eller utedusj med kald og varm kran. Deilig er det uansett!

Saken fortsetter under bildet:

Garden veggfast utedusj fra Mora

Vannsikring: Ro i sjelen – også når du ikke er på hytta
En lekkasjestopper kan spare deg for bekymringer når du ikke er på hytta. Den stenger nemlig vannet automatisk når den registrerer lekkasje. Dermed kan du slappe av på hytta og i tillegg være avslappet når du ikke er på hytta.

Friskt og klart drikkevann
Vet du egentlig hva du drikker på hytta? Fluor, kalk, bakterier? I Norge er kvaliteten på drikkevannet generelt god, men mange hytter ligger utenfor de kommunale vannforsyningsanleggene og må ha egne vannkilder. Hvis drikkevannet ditt kommer fra brønn, bekk eller tjern, bør du ha kontroll på at kvaliteten er god nok. En vannanalyse kan avsløre om vannet du drikker er trygt. VB fører en rekke produkter fra Klart Vann for både analyse og rensing av drikkevann.

Spør VB om råd! De har lang erfaring med både store og små bad. De er i hele Norge – også nær mange hytteområder.

Kilde: VB

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352