Harmoni og trivsel med vekster i baderommet

Innred ditt bad med grønne planter.

0
ANNONSE

Grønne vekster skaper harmoni i baderommet og er en fin måte til å gjøre
baderommet mer trivelig. Det fins mange planter som er robuste og klarer seg i
baderommet der luftfuktigheten er høy og lyset begrenset. En del planter
kan til og med fungere som luftrensere, ideelt for deg og ditt velvære!

Velg riktige vekster til ditt baderom
I blomsterbutikken fins det et stort sortiment på planter som er robuste og passer til baderommet sine krav, selv om baderommet er mørkt og ikke har vindu. Om ikke annet kan du tilføre dine planter lys gjennom belysning tilpasset for vekster og våtrommet eller bær ut plantene i dagslys en stund hver dag. Vekster som trives i fuktige baderomsmiljø trenger ikke så mye stell heller.

Saken fortsetter under bildet:

Plassering
Har du et vindu i baderommet er det perfekt å plassere planter i vinduskarmen, like aktuelt er eventuelle oppbevaring som hyller og høyskap. I et stort baderom kan du også med fordel plassere krukker på golvet eller på en pidestall. Eller hvorfor ikke henge opp en ampel i taket eller på en vegg. Har du et lite baderom er servanten en god plass og plassere mindre planter, eller en liten plante i shampohyllen.

Saken fortsetter under bildet:

Luftrensende og herdende planter
Grønne planter er ikke bare en fryd for øyet og en levende innredningsdetalj i ditt baderom. En del av dem fanger opp skadelige partikler og er på en måte effektive luftrensere. Planter avgir samtidig vanndamp og oksygen, som er godt for oss.

Saken fortsetter under bildet:

12 lettstelte og robuste planter
Ampellilje, Aspidistra, Dracena, Filodendron, Fredslilje, Garderobeblomst, Gullranke, Kala, Prikkblad og Svigermorstunge er noen eksempler på passende planter til baderommet.

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352