Skandinaviske linjer og personlige detaljer

Vedum lanserer mange nyheter til våren

0
ANNONSE

I mars lanserer Vedum en helt ny serie for det stilrene, skandinaviske badet – Soprano. Serien er designet, utviklet og produsert i Vedum og er preget av designsikkerhet, solide materialer og stor valgfrihet. I tillegg er den prisbelønte baderomsserien Mezzo oppdatert. ”Det moderne badet er innredet for å vare lenge”, sier Jenny Andersson, designansvarlig.

For den svenske innredningsaktøren Vedum handler våren om badet – og vår lengsel etter å innrede langsiktig preger lanseringen.
– Det moderne badet innredes for å vare lenge – stadig flere søker etter god kvalitet, men også etter et tidløst design. Derfor er fokuset på det kloke og smakfulle hos oss i Vedum. Det er alltid spesielt gøy å lansere en helt ny serie, og se hvordan den blir tatt imot. Det ser jeg frem til i vår, sier Jenny Andersson, designansvarlig i Vedum.

Vårens store nyhet er Soprano – en stilren baderomsserie med et moderne skandinavisk uttrykk og solide materialer i naturlige farger. Til tross for en følelse av soliditet har serien nette, moderne proporsjoner. Sammen med den formsterke, ovenpåliggende servanten i det komposittliknende materialet Solid Surface, vil serien bli en favoritt.

Soprano utstråler valgfrihet, og en mengde tilvalg gjør at hver og en kan sette sitt preg på møbelet: alt fra farger, håndtak, støtteben og kraner, til skuffeinnredninger, kan varieres. For å ytterligere møte ulike behov finnes servantpakken i fire forskjellige bredder, fra 510-1210 millimeter. Videre kan den velges i grunnutførelsen Soprano eller med innramming Soprano Frame, som gir en tydelig møbelfølelse.

Den prisbelønte baderomsserien Mezzo får også en ny start i vår. Vårens nyhet er at Mezzo også lanseres med innramming som forsterker det stilrene uttrykket. Som hos nyheten Soprano, kommer nå også Mezzo med det nye skuffesystemet Scala; en antrasittgrå fullutdragsskuff med høye sider.

Både Soprano og Mezzo møter vårens tydelige trender til badet:
– Vi fortsetter å lande mykt også i 2021, og velger gjerne naturnære farger og taktile materialer til badet. Vi tilbringer mye tid hjemme, og vår lengsel etter det naturlige vises på mange måter. Vi innreder gjerne våre bad med planter, tre og stein. Vi ønsker ikke å stresse, men vi vil skape rolige og trivelige miljøer. Samtidig ser vi også etter kontraster. Svarte detaljer, smart belysning og oppbevaringmuligheter utvider perspektivene i våre baderom, sier trendspaner Jenny Andersson.

I vår lanseres også håndplukkede detaljer fra Vedum, slik som det kvadratiske speilet Grann med myke avrundede hjørner – en kommende favoritt! Blandebatteriet Mood kommer nå i nyheten mattsvart, og utøkes med en ny høyde som passer til ovenpåliggende servanter. I sortimentet kommer også nye knotter og håndtak i forskjellige stiler som åpner for det personlige valget. Innsiden regnes også i vår! To nye skuffeinnredninger, Kapris i antrasittgrå metall og Mynta med sporlister i antrasittgrått og glassdelere, vil gjøre organiseringen til en drøm.

Til slutt…
Til lanseringen av den velklingende serien Soprano har Vedum samarbeidet med den svenske mezzosopranen Annie Fredriksson – et uventet samarbeid som utvider perspektivene. Annie opptrer på operascener verden rundt, og nå også i Vedums baderom. I forbindelse med lanseringen av Soprano kan man høre Annies stemme i en spesialprodusert sang. Hør på sangen her.

Kilde: vedum.no

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352