Store baderom – gigantiske muligheter

Det er på baderommet du fyller på energi og slapper av

0
ANNONSE

Kan en ha for stort baderom? Ikke om du spør Macro Design. Har man den luksusen som følger med et stort baderom, så kan man ta det helt ut i innredningen.

Planlegg ditt bad
Det er i baderommet det skjer. Latter, samtalen, tanker og beslutninger. Det er her du kan stenge verden ute og bare være deg eller slippe inn hele familien. Med et stort baderom kan du ta det helt ut, legg derfor ekstra tid til å planlegge og lete etter inspirasjon til ditt bad. Tenk ut fra ditt eller familiens behov, hva som kan bidra til en lettere hverdag.

Hvilket vaske-, dusj- og bademuligheter skal finnes, sitte sone, belysning, oppbevaring, stil og funksjon. Det er ved baderoms renovering du har sjansen til å virkeliggjøre din baderoms drømmer, skape din unike oase i hjemmet. Din luksus i hverdagen.

Saken fortsetter under bildet:

Doble dusjer i baderommet
Har du veldig god plass, så er en dobbel dusj noe som virkelig kommer til å stikke seg ut i mengden. Med en tanke bak kan en med dobbel dusj få en herlig symmetri i rommet samtidig som det føles ekstra luksuriøst.

Servantskap med dobbel servant
Er det flere i hjemmet kan det være en god idé å invenstere i en dobbel servant. På denne måten kan det være lettere å skille på alt av bruksgjenstander når er flere på badet om morgenen. Våre doble servanter finnes i flere ulike design-uttryk for å at du skal kunne finne en som passer ditt behov.

Saken fortsetter under bildet:

Skap en fredelig oase i baderommet
Farger som vi omgir oss med påvirker sinn og følelser uten av vi kanskje tenker på det. En kald blå farge skaper en fredelig og avslappet følelse. Grønne planter bidrar til harmonien i baderommet.

Saken fortsetter under bildene:

Bad med stil
Det er i baderommet du lander og lader, fyller på energi og slapper av. Hvorfor ikke skeie ut med et badekar. Badekar kan både være flott å se på og deilig å gli ned i etter en lang dag. Våre badekar er dessuten lettstelte og holder varmen eksemplarisk.

Gi badekaret hovedrollen og gi ditt bad en luksuriøs følelse med å plassere et frittstående badekar midt i rommet.

Saken fortsetter under bildet:

Unike dusjløsninger
Når du skal planere ditt nye bad er dusjen en viktig del. Dusjen brukes oftes flere ganger om dagen, så det er viktig at den passer din hverdag.

Om du har skråtak i ditt baderom, eller vinkler og kroker som føles umulig å utnytte til noe bra. Velg en unik dusjløsning slik at du får utnyttet hele arealet i baderommet. En måltilpasset dusj skreddersys helt etter dine ønsker.

Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Let frem papir og penn, lag din skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!

Les mer eller måltilpasse dusjen her

Varm håndduk etter dusjen
Hverdagsluksus kan være flere ting. Tenk deg å stige ut av dusjen eller badekaret og omfavnes av en varm og skjønn håndduk. Våre hånddukstørkere kan kobles til el, kobles inn på radiatorsystem eller som kombinasjon av begge.

Selvfølgelig passer vår hånddukstørkere utmerket til alle typer av baderom og finnes i flere modeller, farger og størrelser som passer de fleste behov. Finn din favoritt for litt ekstra luksus i hverdagen!

Saken fortsetter under bildet:

Oppbevar dine sjampoflasker med stil
Si adjø til sjampoflasker på gulvet. Med vår Air dusjoppbevaring kan du skjule dine dusjprodukter med stil og ditt dusjområde blir fint og ryddig med skjult oppbevaring. Air tilbyr oppbevaring på en smart måte med 6 avtakbare trådkurver og kroker. Med en front i Briljantglass passer den perfekt til Macro Designs dusjserie Grace.

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352