Toalettet til alle aldersgrupper

Personlige innstillinger på dusjtoalettet som passer alle behov

0
ANNONSE

Toaletter får ofte lite oppmerksomhet. Likevel er de en grunnleggende komponent på badet og spiller en viktig rolle for alle aldersgrupper. Moderne toalettløsninger som dusjtoalett gjør hverdagen enklere og hjelper til med å rengjøre intimområdet hos alle aldersgrupper.

Dusjtoalett for berøringsfri rengjøring
Et alderssvarende bad skal være komfortabelt, trygt og brukbart uten
behov for hjelp utenfra. Et toalett med integrert dusjfunksjon
– en kombinasjon av toalett og bidet, er en nyttig funksjon for et barrierefritt bad. Når folk blir eldre og mobiliteten blir verre, kan det være vanskelig å klare alt selv.

Med et dusjtoalett får de eldre en forlenget arm som hjelper til med å rengjøre med lunkent vann etter endt toalettbesøk. Det gir mer selvstendighet hos eldre mennesker.

Moderne toalettløsninger for et barrierefritt bad
Fordelene med toalettteknologien som ble oppfunnet på 1960 -tallet, er på ingen måte bare for eldre mennesker. Vann er den beste måten for alle aldersgrupper å rengjøre seg selv. Jo mer baken blir irritert av å bli gnidd med toalettpapir, desto større er risikoen for hudinfeksjon, allergi og lignende.

Med et dusjtoalett kan alle aldersgrupper oppleve renhetsfølelsen når de rengjøres med vann. Samtidig gir moderne teknologi en spennende måte å lære barn rengjøring etter toalettbesøk. En liten krakk foran dusjtoalettet hjelper barna med å sitte ordentlig.

Personlige innstillinger på dusjtoalettet som passer alle behov
Dusjtoalettet har mange innstillinger som kan justeres individuelt. For eksempel kan dusjarmen justeres slik at den passer hver enkelte bruker. Dette sikrer at bare området som skal rengjøres blir vått. De personlige innstillingene kan lagres som en brukerprofil og velges med et klikk på en knapp.

Kilde: Geberit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352