Det lønner seg å oppgradere til en smartbereder

Smartstyring på hytta

0
ANNONSE

En varmtvannsbereder har en gjennomsnittlig levetid på 15-20 år. Men det kan fortsatt lønne seg å oppgradere dersom berederen din ikke er fullt så gammel – nyere modeller har nemlig mer effektiv isolering og bruker derfor mindre energi på å opprettholde varmen i tanken.

Fremtidens teknologi
Rørkjøp sin leverandør Høiax har utviklet en ny generasjon varmtvannsbereder som gjør det enkelt å kutte utgiftene som går til oppvarming av vann.

– Høiax Connected er en smartbereder som lar deg ta nytte av de tidspunktene i døgnet hvor strømmen er billigst. I tillegg har den et stilrent, sort design som passer godt inn i moderne hjem, sier Rørkjøp.

Saken fortsetter under videoen:

Smartstyring på hytta
Smartberederen styres enkelt med et brukervennlig display, via app på telefon og nettbrett, eller tilpasses ditt smarthussystem. I appen får du full kontroll og innsikt i forbruket ditt, og kan sette opp egne rutiner.

Varmtvannsberederen har også flere smarte funksjoner, som feriemodus og automatisk legionella-program.

Har du WiFi på hytta? Da kan du også fjernstyre berederen med mobilen, slik at det ikke går unødvendig energi til oppvarming når hytta ikke er i bruk.

Enova-støtte
Du kan motta støtte fra Enova på inntil 5.000 kroner oppgradering til en smartbereder, forutsatt at berederen er installert av en autorisert rørlegger.

Kilde: Rørkjøp

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352