Vindu i dusjen – ingen problem

Med innfellbare dører skapes det mer plass på badet

0
ANNONSE

I mange baderom finnes det vindu der en skulle hatt en hjørnedusj, og kan gjøre valget av plassering til dusjløsning noe begrenset. Med Macro Design sin U dusj er en dusj ved vinduet ingen problem.

Dusj ved vinduet, i et hjørne eller midt på vegg?
Spirit U kan, takket være våre unike konstruksjon plasseres trinnløst asymmetrisk i et hjørne eller midt på veggen. Dette gjør Macro Design sin U dusj til den mest fleksible dusjen på markedet. En løsning som de er ekstra stolte over, og som de var først ute med å innføre i bransjen.

Serie med flere fargealternativer
Velger du Spirit, så har du flere glass og fargealternativ å velge blant. På denne måten blir det enkelt å finne en dusj som passer perfekt til ditt bad. Spirit leveres dessuten alltid med markedets klareste glass, Briljant.

Saken fortsetter under bildet

Bilde venstre: Plassert ved vindu.
Bilde midten: Plassert i hjørne.
Bilde høyre: Plassert midt på vegg.

Liten og stor hjørnedusj, på en og samme tid.
Spirit U er plassbesparende med dører som enkelt legges inn når de ikke er i bruk. På denne måten frigjør du rommet og får godt med plass. Enkelt og greit. Slik synes Macro Design det skal være, produkter som forenkler din hverdag, som gjør at du ikke behøver å fundere så mye på hvordan ting fungerer.

Saken fortsetter under bildet

Med innfellbare dører skapes det mer plass på badet.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352