Bilde: Happy D2 pluss-antrasitt grå

Spennende nyheter fra Duravit på toaletter

Duravit har kommet med to nye toaletter som har fått svært god mottagelse. Det ene toalettet er i antrasitt grå og hører til Happy D2 Plus-serien. Nyhet nummer to er designtoalettet Me by Starck som har kommet i hvit Matt satin.

0
ANNONSE

Duravit forteller at det nye antrasitt grå toalettet med en Matt satin finish på utsiden og «glossy» innvendig har blitt en suksess.

– At det er blankt innvendig er viktig for rengjøring og hygiene, og er noe vi tror vi slå an sammen med design og farge Det finnes også servanter for møbler/benkeplater i samme antrasitt grå farge. Doen og servanten er del av møbelserie kalt Happy D2 Plus, forteller Duravit.

Me by Starck i hvit matt satin
Den andre nyheten baderomsleverandøren nettopp har lansert i markedet er designtoalettet Me by Starck som har vært en av Duravit sine bestselgere de siste to årene.

De nye Happy D.2 vegghengte toaletter er matt antrasitt utvendig og høyglans antrasitt innvendig – av hygieniske årsaker. Enda mer hygienisk blir det takket være Duravit Rimless® skylleteknikk med uten skyllekant.

Matte overflater er svært etterspurt om dagen, og Duravit har nå lansert denne bestselgeren i hvit Matt satin. Doen er også «glossy» på innsiden med tanke på rengjøring og hygiene. I tillegg finnes det en del servanter i Me by Starck serien som nå også leveres i hvit Matt satin.

 

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352