Skiløper Anders Aukland har blitt ambassadør for Geberit:

– For meg går bad og restitusjon hånd i hånd

Høy trivsel på et bad fra Geberit

0
ANNONSE

Etter mange år som langrennsløper kan Anders Aukland stolt vise frem gull fra både OL og VM. Nå ønsker han å dele sine erfaringer med hvordan miljøet og omgivelsene han omgås i påvirker hans evne til å trene og restituere på best mulig måte.

– Når du trener brytes kroppen ned. Ønsker du mest mulig treningsutbytte er du derfor helt avhengig av god restitusjon. God restitusjon handler i korte trekk om tilstrekkelig med hvile, ernæring og søvn.

For de fleste som driver med idrett på høyt eller lavere nivå, er det en utfordring å få restituert nok i forhold til hvor mye de trener. Dette er også noe som Anders Aukland har opplevd.

– Tidligere hadde jeg virkelig tid til å leve og trene som en topputøver. Jeg gjør fortsatt mitt ytterste for å opprettholde dette, men det er veldig mye annet som krever oppmerksomheten min i hverdagen. Derfor har trivsel hjemme og i hverdagen blitt en av de viktigste faktorene for at jeg skal kunne trene og restituere godt, samtidig som jeg ønsker å ha et fint og komfortabelt liv ellers.

Saken fortsetter under bildet:

Høy trivsel på et bad fra Geberit

Anders og hans kone Gina flyttet inn i sitt nye hus for litt over et år siden, et prosjekt de fikk være med å styre fra start.

– Vi fikk muligheten til å bygge et hus akkurat som vi selv ønsker. Det beste med denne prosessen var at vi kunne ta et dypdykk ned i ulike løsninger for hvordan drømmebadet så ut. Baderommet er et rom man bruker mye, og det ble veldig viktig for meg å gjøre dette til et flott rom som jeg elsker å være i. Det var da vi for første gang kom over Geberit sine produkter.

Saken fortsetter under bildet:

Anders Aukland viser frem Geberit CleanLine, et diskret gulvsluk som er lett å rengjøre

Siden den gang har det skjedd mye, og Anders og Gina har nå bygget et komplett bad fra Geberit. Baderomsmøblene og vask er fra merkevaren Geberit, mens dusjvegger og toalett er fra Porsgrund. Alle disse produktene har fokus på design, sammen med funksjonalitet og enkel rengjøring.

– Jeg og Gina prøvde å lage noen løsninger for badet selv, og fant raskt ut at Geberit leverer de beste produktene og løsningene som vi var på jakt etter. Et av produktene som særlig fanger vår oppmerksomhet var Geberits AquaClean. Alle hjemme elsker dette toalettet, og det har også blitt en publikumsvinner blant våre gjester som er på besøk, ler Anders.

Anders trener hjemmefra og har et godt utstyrt treningsrom med blant annet rulleskimølle og styrkerom. Videre forteller han om viktigheten av et bra bad for trivsel i en hektisk treningshverdag.

– Når jeg dusjer og trener om hverandre og bruker badet mange ganger om dagen, er det veldig deilig å ha et rom som jeg er veldig fornøyd med. Hvor godt jeg klarer å hvile er veldig avhengig at jeg har en følelse av trivsel og velvære hjemme.

Kilde: Geberit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352