TECEsolid kombinerer design og fuksjon på en elegant måte.

Lekre betjeningsplater for røffere omgivelser

Nye TECEsolid kombinerer design og funksjon på en elegant måte. Betjeningsplaten har dobbel spylefunksjon for redusert vannforbruk, og konstruksjonen er solid – derav navnet TECEsolid.

0
ANNONSE

Nyheten TECEsolid er en betjeningsplate som kombinerer lekker design med robust konstruksjon. Betjeningsplaten er fremstilt i høykvalitets rustfritt stål og måler 220×150 mm.

TECEsolid er laget av en kraftig metallplate som gjør den ekstra slitesterk. På bildet vises TECEsolid i matt hvit.

Platen er 6 cm dyp og har avrundede kanter for et mykere uttrykk. Betjeningsplaten er laget av en kraftig metallplate som gjør den ekstra slitesterk. Platen festes med skjulte skruer for å forhindre tyveri. Under knappene sitter det gummiputer som fungerer støydempende og knappene blir mykere å trykke på.

Platen er tilgjengelig i utførelsene børstet rustfritt stål, krom og matt eller blank hvit. Betjeningsplaten i børstet rustfritt stål er også tilgjengelig med et belegg som forhindrer fingeravtrykk.

Betjeningsplaten har dobbel spylefunksjon, med en knapp for liten-, og en knapp for stor spyling. Ved behov for service eller vedlikehold er det enkelt å få tilgang til sisternen og spylefunksjonen bak betjeningsplaten. Den er kompatibel med alle TECE innbygningssisterner, i tillegg til urinaler med manuell eller berøringsfri betjening. Urinalbetjeningsplaten med IR-sensor heter TECEfilo-solid.


Platen har dobbel spylefunksjon – for redusert vannforbruk. På bildet vises TECEsolid i blank hvit.
Platen er tilgjengelig i utførelsene børstet rustfritt stål, krom og matt eller blank hvit. På bildet vises TECEsolid i børstet rustfritt stål.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352