Detaljene som skaper den rette stemningen

Slik kan detaljer i gull, hvitt, sort og krom sette stemningen på badet.

0
ANNONSE

Slik kan detaljer i gull, hvitt, sort og krom sette stemningen på badet.
Det er summen av de små detaljene som skaper den helt spesielle stemningen som gjør at vi ønsker å oppholde oss i et rom. Det kan være pusterommet som oppstår når det dekoreres med grønne planter, roen som skapes av fargekombinasjoner som sømløst flyter over i hverandre eller den zen-lignende stemningen som oppstår av å observere rette linjer og stilsikre detaljer.

Luksusfølelse med detaljer i gull

Saken fortsetter under bildet

Gull i munn: Servantkran i gull fra Hansgrohe.

Morgenstund har gull i munn, i alle fall om du starter dagen på dette baderommet! Gull oser av luksus, og gir hjemmets viktigste rom et hint av eksklusiv eleganse som vi kjenner igjen fra de fineste hoteller. Kombiner gulldetaljene med dempet sort for spennende kontraster, eller skap en gylden oase med lyse og myke farger.

Minimalistisk med sorte detaljer

Saken fortsetter under bildet

Sofistikert oase: Servantkranen “Mast” i sort fra Italienske Fima. Servant og benkeplate fra Dansani.

I flere år har vi latt oss begeistre og inspirere av fantastiske og kreative baderom med detaljer i stilrent sort. Med servantkran, dusjdører, knagger og annet tilbehør i sort, kan du skape en minimalistisk og sofistikert oase, eller et varmt og intimt rom med spennende kontraster. Helhetsuttrykket endrer seg etter hvilke materialer og farger du velger å sette sammen, og mulighetene for å skape drømmebadet er mange.

Rent og fint med hvite detaljer

Saken fortsetter under bildet

Det lille ekstra: Den hvite servantkranen heter “Quad” og er fra Fima.

Skal du bytte ut servantkranen på baderommet, kan det å tenke utradisjonelt ha flere fordeler. I motsetning til en servantkran i krom, vises for eksempel ikke vannflekker og smuss like godt på en hvit overflate. Resultatet er et baderom med et rent og fint utrykk, hvor den hvite servantkranen gir baderommet det lille ekstra. For et gjennomført utrykk kan du gå for hvite detaljer også på resten av baderommet. Hva med å myke opp rommet med en hvit vase fylt med fargerike blomster?

Tidløse detaljer i krom

Saken fortsetter under bildet

Langt fra kjedelig: Bare se her! Detaljer i krom gir et rolig og stilrent utrykk.

Krom er både tidløst, elegant og plassert i rett miljø – aldri så lite luksuriøst. Vi befinner oss i en tid hvor krom gjerne blir sett på som et tradisjonelt valg, men ikke la deg lure. Krom er langt fra kjedelig.

Brukt som gjennomtenkte og gjennomgående detaljer, gjerne i kombinasjon med marmor, naturstein, keramikk, store speil og myke tekstiler, skaper krom en rolig og stilren ramme. Resultatet er et baderom hvor du kan starte og avslutte dagen omsluttet av ro og orden.

Kanskje din stil?

Oppe venstre: House – WC-børste i børstet krom Oppe midten: Bloomingville søppelbøtte Oppe høyre: House – Dobbel krok i polert krom Midten venstre: Fima Spillo Up Dusjsett Midten: Macro Design Empire Dusjhjørne Midten Høyre: Zone Denmark Pedalspand Nova Nede midten: Case oppbevaring Nede høyre: Zone Denmark Toalettbørste Nova One.

Kilde: Comfort

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352