FALT PÅ PLASS: Servanten fra Dansani Zaro var det første Anne Dorthea falt for. De sorte detaljene går igjen også her, i form av servantkranen Quad fra Fima.

Et varmt og gjennomført drømmebad

Etter 40 år med små utskiftninger og reparasjoner, var det gamle badet til Anne Dorthea et eneste stort lappeteppe. Så da toalettet på nytt var modent for utskiftning, bestemte hun seg like greit for å ta hele badet. Resultatet er et varmt og gjennomført drømmebad.

0
ANNONSE

På Nesodden utenfor Oslo har Anne Dorthea endelig fått drømmebadet. Med både badekar, dusj og godt med oppbevaring, er det vanskelig å tro at rommet kun er seks kvadratmeter stort. Men med smarte løsninger, som å plassere badekaret bak dusjen, er resultatet romslig og praktisk.

Hvor startet du prosessen?
– Det første jeg falt for var servanten, resten av badet bare falt på plass etter det. Jeg hadde en tanke og en idé om hvordan jeg ønsket at planløsningen skulle være. Hos Comfort fikk jeg hjelp til å tegne opp rommet i 3D, slik at jeg kunne se hvordan ulike farger og løsninger ville fungere sammen. Det var en veldig fin måte å gjøre det på, og jeg ble sikrere på at det jeg hadde tenkt ville fungere i praksis, sier Anne.

Hvordan vil du beskrive det nye badet ditt?
– Gjennomført. Teksturen i de store flisene, de sorte detaljene og de rette linjene skaper en helhet som gir ro. Samtidig har jeg brukt materialer som er gode å ta på. Det synes jeg er viktig. De små svarte flisene er en uventet detalj og fungerer som et fint blikkfang, fortsetter Anne.

Saken fortsetter under bildet

ROMSLIG: Badet er bare seks kvadratmeter stort, men rommer både baderomsmøbler, dusjhjørne og badekar. Dusjhjørnet er INR Linc Angel, mens dusjsettet med takdusj er FIMA Spillo Up.

Hva liker du best med det nye badet?
– Dusjen! I den gamle dusjen var det ikke rom nok til å kunne bøye seg, men i denne har jeg masse plass. Når dusjen ikke er i bruk, slår jeg bare sammen dusjdørene. Da blir baderommet plutselig mye større. Også elsker barnebarna mine å komme besøk for å bade i det nye badekaret, forteller Anne.

Denne artikkelen er utarbeidet av Comfort-kjeden.

Favorittplass: Siden ene dusjveggen skjermer for badekaret, blir opplevelsen av å ta et bad både lun og avslappende.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352