Baderomsmøbler for din personlighet

Nordmenn velger mye hvitt, både matt og høyglans

0
ANNONSE

Baderomsmøbler bør ha praktiske og smarte løsninger, ha innbydende design og være av god kvalitet. Finn den stilarten som passer best for deg og ditt bad!

Hvilke baderomsmøbler du velger når du skal innrede badet har stor påvirkning på atmosfæren i rommet. Både på designuken i Milano (Salone del Mobile som er regnet som verdens viktigste arena for design), og på årets møbelmesse i Stockholm, så vi fellestrekk for trender som også i større grad nå inntar baderommet:

Naturlig og varm
I Skandinavia har vi alltid vært glad i lyse treslag, men nå ser vi at flere gjerne velger varmere tre som valnøtt og røykt eik. Røykt eik erstatter ikke det lyse treet, men tilfører baderommet det lille ekstra som gjør det litt mer eksklusivt, samtidig med at naturmaterialet gir et varmt uttrykk. De mer eksklusive baderomsprodusentene tilbyr heltreeik med grep som er frest ut.

Saken fortsetter under bildene:

Interform
Foss Vita Møbelpakke 40 Feelgood

På baderomsmøbler ser vi også mye eikestruktur i form av eikefolie, gjerne i kombinasjon med farget linoleum på fronter. Sofistikerte grå- og blåtoner på frontene i kombinasjon med kraner og håndtak i krom eller svart, fremhever detaljene.

Industriell og urban
Pulserende byliv og geometriske former er kjennetegnende for det industrielle baderommet. Til denne stilen brukes mye svart og hvitt som gir kontrast og forsterker det urbane uttrykket.

Blandebatterier, speil, hyller og småartikler i matt sort eller krom er fremtredende i trendbildet og egner seg godt til denne stilen.

Saken fortsetter under bildene:

Foss Form grå 60 cm
Westerbergs Jord Møbelpakke 120 cm

Sensuell og feminin
Pudderrosa på vegg og/eller baderomsmøbler gir et mykt og feminint uttrykk på som gir ro og harmoni. Ønsker man et litt kjøligere uttrykk, kan denne stilen kombineres med grått og toner av blått.

Ønsker du å tilføre baderommet ditt ekstra spennende dekor – velg et fint speil! Små bad som krever smale møbler på fra 50 til 80 cm bredde, velger ofte speilskap for å utnytte plassen. Men har du plass til større møbler, er det flott med et stort og nett speil over servanten.

Hvit og luftig
Vi kan si mye om trender, farger og baderomsmøbler, men hvitt går aldri ut på dato og nordmenn velger mye hvitt; både matt og høyglans. Tendensen er at høyglans er litt på vei tilbake og matt hvit er spådd en oppsving slik vi ser hos våre naboer i Sverige. Matt hvit på dusjstangsett og kraner selges det stadig mer av, og i tiden fremover vil hvit matt også komme som profiler for dusjvegger.

Saken fortsetter under bildet:

Alterna Malin Møbelpakke, 60 cm

Det fleste produsenter har dusjvegger med hvite profiler i dag, men hvite profiler har ikke fått samme interesse som sorte profilvegger i 2019. Fremover ser det ut til at det blir større interesse for matt hvit på baderommet.

Kilde: Rørkjøp

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352