Skap en herlig følelse i hagen

Utedusjen som setter et personlig preg på hagen

0
ANNONSE

Med en finish og overflatebehandling som tåler og eksponeres for vær og vind, blir serien MORA GARDEN med sine robuste former et naturlig innslag i sommerens frodige hage.

Utedusjen som setter et personlig preg på hagen En avkjølende dusj i sommervarmen eller et smidig tappested for vannkannen. Utedusjen Mora Garden har mange muligheter, foruten at den blir et vakkert innslag i hagen.

Saken fortsetter under bildet:

Veggfast utedusj Utedusjen monteres opp på en passende vegg, stolpe eller et tre med fire skruer. Den har to munstykker: en takdusj og en nedre kran. Et ratt på dusjsrøret brukes for å stenge av og på respektive uttak. Dusjen kopples enkelt sammen med hagevannslangen.

Saken fortsetter under bildet:

Fot til veggdusj. Tillbehør som gjør den veggmonterte utedusjen til en fristående modell. Underdel har stabile spyd som lett presses ned i bakken, som ogkså gjør at dusjen kan flyttes rundt i hagen.

Utekran servant Industriell og rustik servant/tappekran som enkelt kopples sammen med hagevannslangen.

Saken fortsetter under bildet:

Innred for uteliv. Ingen ting slår et måltid i det fri. Med Mora Armaturs produkter blir tilbredningen en lek. Der den attraktive designen skaper en unik, rå og industriell følelse i hagen.

1. Veggfast utedusj 2. Fot til veggdusj for frittstående modell 3. Håndlagd krokrekke 4. Utekran kjøkken 5. Toalettpapirholder 6. Toalettpapirholder dobbel.

Håndlagd krokrekke Kompleter ditt utekjøkken eller terasse med en håndlagd krokrekker i samme stil og nyanse som utekranene.

Toalettpapirholder. Stilrene, vegghengde papir- holdere med plass for en eller to toalettruller

Utekran kjøkken. Håndlagd kjøkkenkran, laget av sammenskrudde rørdeler som flørter med utedusjens unike form.

Finns både i svart og stålgrått.

Kilde: Mora

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352