Dornbracht lanserer eksklusiv badeopplevelse

Dornbracht lanserer AquamoonATT – Delight Edition som skal være en svært ekslusiv badeopplevelse.

0
ANNONSE

AquamoonATT ble presentert under Monaco Yacht Show i september, men kan naturligvis nytes både til vanns og til lands som en totalopplevelse av farge, lys og vann.

Nyheten er resultatet av et samarbeid med smart lightning spesialisten Volatiles, som har iscenesatt Dornbrachts multisensoriske – vannmåne-dusj – AquamoonATT i et univers av funklende glassmosaikk med innebygget intelligens.  Hver enkelt mosaikk har berøringsfølsom LED, som med fingerspissen kan forvandles til millioner av farger og mønstre, som er nøye koordinert etter vannstrålene.

Selve Aquamoon-kuppeln er håndbelagt med platin, som sikrer at hver eneste dusj er unik og one-of-a-kind og designet er begrenset til 25 stykk på verdensplan.

Likt som sitt designophav samler AquamoonATT – Delight Edition elementer av hydroterapi, aromaterapi og fargeterapi til tre unike signaturbehandlinger, som bruker vannets helende kraft og energi til å revitalisere eller avstresse kroppen etter behov.

AquamoonATT – Delight Edition: Pris på forespørsel.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352