Geberit DuoFresh fjerner ubehagelig lukt fra toalettskålen

Enda enklere å få luktfritt toalettrom

0
ANNONSE

Geberit DuoFresh-modul er enkel å ettermontere. Den revolusjonerende nye Geberit DuoFresh-modulen fjerner ubehagelig lukt ved å rense luften fra toalettskålen og returnere den luktfrie luften ut i rommet via betjeningsplaten. Den nye modulen kan installeres på eksisterende Geberit Sigma innbyggingssisterner (fra 2008 modellen).

Den nye Geberit DuoFresh-modulen kan installeres i alle innbyggingssisterner i Sigma-serien fra 2008 og frem til i dag. Modulen trenger strøm. I tillegg til luftrensing har den også et orienteringslys og en innsats for DuoFresh-Sticks, som gir blått vann og frisk duft.
-Det er enklest å klargjøre for Geberit DuoFresh-modulen når sisternen installeres, sier Odd Skriden fra Geberit. -Når kunden får vite at de kan slippe ubehagelig lukt på badet, så er det få som sier nei takk.

Egenskaper og funksjoner

Med dette i bakhodet utviklet Geberit en ny luktavsugsmodul som passer for nybygg og renoveringsprosjekter, og den kan også ettermonteres.
Geberit DuoFresh-modulen fjerner ubehagelige lukt direkte fra toalettskålen.

Det keramiske filteret og innsatsen til DuoFresh-Stick er lett tilgjengelig bak betjeningsplaten.

Luktavsugsmodulen trekker ut luften gjennom spylerøret og spyleventilen, renser det ved hjelp av et keramisk filter og returnerer luften deretter til rommet via betjeningsplaten. Videre gir et LED-orienteringslys under betjeningsplaten, diskret belysning når du går på toalettet om natten. En sensor sikrer at viften og orienteringslyset automatisk slås på og av. Sensorinnstillingene kan tilpasses via app. Systemet er også tilpasset DuoFresh-Stick som gir behagelig duft og blått vann i toalettskålen og bidrar til mer friskhet på badet.

Installasjon og forbruksvarer

Installasjonen er enkel og godt gjennomtenkt. Det eneste kravet er tilkobling til 230 V. Med unntak av transformatoren (eget artikkelnummer), installeres alle komponenter via betjeningsplaten. Transformator plassers i egnet boks. Bortsett fra noen få unntak, kan alle betjeningsplater fra Sigma-serien kombineres med Geberit DuoFresh-modulen. Betjeningsplaten åpnes enkelt for å etterfylle DuoFresh-Stick og bytte filter.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352