Vegghengt sluk fra Geberit Norge

Legg store fliser i hele dusjen

For at vannet skal kunne renne vekk, må sluket være det laveste punktet på gulvet i badet. Og med store gulvfliser kan dette være en utfordring. Men ved å sette sluket i veggen, kan problemet løses.

0
ANNONSE

Et veggsluk kan monteres i massive veggkonstruksjoner og i gipsvegger. Modulen bygges inn i veggen og kobles til eksisterende avløpsrør. Veggsluket sørger for enhetlig utseende på baderomsgulvet og gjør rengjøringen enklere. Bak dekselet som lett tas av og på, sitter en hårsil.

Hårsilen tas ut for rengjøring med et enkelt grep. Fabrikkmontert membranduk forenkler installasjonen. Sikkerhet med en slik teknologi bak veggen, er blitt prøvd ut mange ganger.
60 millioner skjulte installasjoner er grunnlaget for utviklingen av veggsluket.

Teksten fortsetter under bildet

Fordeler med sluk i vegg er et dusjgulv uten sluk, som øker kvaliteten på hele baderommet. Du kan legge varmekabler i hele baderomsgulvet. Behagelig å slippe og tråkke på risten til avløpet. Veggsluket sørger for enhetlig utseende og enkel rengjøring.

Veggsluk kan brukes for å fjerne avløpsvannet fra ett enkelt dusjhode. Det kan også brukes for montering ved lav gulvkonstruksjon, og for dusjavløp med dusjer uten sluk i gulvet. Veggdekslene du kan velge mellom er: blankforkrommet, hvit, børstet stål og rustfritt stål. Du kan også få kundetilpasset for flisinnlegg.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352