Miljøvennlig og bedre hygiene på badet

Praktisk og miljøvennlig med berøringsfri armatur

0
ANNONSE

For de som er klare for å ta smarte valg. Berøringsfrie kraner som sparer vann og energi, er trygge og hygieniske – passer perfekt til både offentlige bygg og private hjem. Nå med Bluetooth-funksjon. Berøringsfrie kraner sparer vann og energi, samtidig som hygienenivået forbedres – både på offentlige plasser og private hjem.

Til alle stiltyper og behov
Oras armaturer har et tidløs og moderne design og er utformet for å ha høy holdbarhet og komfort. Vi utvikler kraner som passer til brukerenes ulike behov, med løsninger som er praktiske og miljøvennlige uten at det går på bekostning av bekvemmelighet. Det finnes både batteridrevne kraner og tradisjonelle kraner med fast strømforsyning fra strømnettet. Etterhvert som berøringsfrie kraner har funnet veien inn i flere private hjem, og ikke lenger kun finnes på offentlige steder er også designet av kranene blitt enda viktigere.

Saken fortsetter under bildet

La ikke vannet renne unødvendig
Vannet i kranen renner ofte lenger enn hva du har behov for. Vann er også en av våre viktigste ressurser, og med en berøringsfri kran blir din hverdag mer miljøvennlig da vannet slutter å renne så fort du tar bort hendene fra kranens sensorområde. På den måten sparer du både vann og energi.

Saken fortsetter under bildet

Bedre hygiene og enklere rengjøring
Berøringsfrie kraner er enkle å holde rene og løfter hygienenivået både hjemme og på offentlige plasser da du ikke behøver å røre kranen for å bruke den. Slik forminsker du spredning av bakterier og kranen holder seg enklere ren for smuss og fingeravtrykk.

Saken fortsetter under bildet

Sikker og enkel i bruk
En annen fordel ved våre kraner, er høy sikkerhet. Dette er spesielt viktig i husholdninger med barn eller eldre. Vannet starter å renne når sensoren kjenner hendene under kranen og stenges av automatisk når hendene fjernes fra senorens område på kranen. Temperaturen stilles enkelt inn etter ønske, og temperaturen på vannet holdes jevn ved hjelp av reguleringsdelen. Alle Oras kraner er enkle å bruke, men med en berøringsfri kran får du ekstra høy brukervennlighet.

Saken fortsetter under bildet

Sensoren er utviklet av Oras: In-house intelligens
Sensorens patenterte PSD-teknologi gjør at kranen raskt reagerer når du holder frem hendene. Sensoren registrerer posisjonen på hendene og åpner og stenger raskt vannforsyningen. Det er derfor ikke nødvendig å berører kranen ved bruk.

Oras App – Smart & connected
Oras App er smart og brukervennlig. Her kan du blant annet justere ulike instillinger på den berøringsfrie kranen din fra mobilen. Du kan også følge med på vannforbruket og får rapporter på kranen på mail.

Se mer her

Kilde: Oras

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352