Se inn i Desirées herlige baderom

Jeg er så utrolig fornøyd med sluttresultatet

0
ANNONSE

Da det endelig var tid for baderomsrenovering var Desirée og mannen helt enig: Jacuzzien skulle bort. Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass for såvel funksjon som nytelse tok det nye badet sakte form. Se inn i Desirées herlige baderom der fliser med treimitasjon og detaljer fra naturen matcher perfekt med freshe, hvite baderomsmøbler, en stilren dusjvegg i 8 mm glass og et speil med smart teknikk og dimbar belysning for en perfekt start på dagen.

Saken fortsetter under bildet

Venstre bilde: Dusjvegg TRAC 20 i 8 mm glass og blandebatterivegg fra tidligere sortiment. (Blandebatteriveggen er ikke lenger i sortimentet). Håndkletørker BOW
Høyre bilde: Servantskap AIR 120 i Premium White med TX Top Extreme og det dimbare speilet TOUCH 120

Vi startet i dusjen
Det første vi valgte til det nye baderommet var blandebatteriveggen fra INR. Vi falt både for den smarte oppbevaringen bak veggen pluss at det var mulig å flislegge den med valgfri fliser for en enhetlig innebygget følelse. Genialt synes vi.

Så begynte vi å planlegge dusjveggen og baderomsinnredningen, og igjen falt valget på INR som vi synes har fine og genuine produkter. Vi valgte et vegghengt servantskap fra INRs AIR-serie og et matchende speil hvor jeg kan dimme lyset og tilpasse det til tidspunktet på dagen. Og etter eget humør også for den saks skyld.

Jeg ville skape et moderne og harmonisk baderom og hadde derfor fokus på naturlige materialer, men også smarte lyskilder, lyd og duft som hjelper meg å slappe av etter en lang dag.

Se flere baderomsmøbler

Hva er du mest fornøyd med i baderommet?
– Helheten! Jeg er så utrolig fornøyd med og glad for sluttresultatet. Helt ærlig så var det en periode jeg følte det ikke ville bli helt hundre prosent fordi det var så mye jeg ville ha plass til, for eksempel vaskemaskin og tørketrommel. Men det løste seg. Jeg elsker det nye badet mitt!

Servantskapene i AIR -serien finnes i mange varianter og bredder.
Servantskapets dybde på 500 mm gir godt med plass både i skuffene og på benkeplaten.

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352