Svart og berøringsfritt

Mora Armatur lanserer MORA MMIX TRONIC BLACK

0
ANNONSE

MORA MMIX TRONIC BLACK er en visuelt lekker kran å se på, og den gir deg design og funksjonalitet i ett.

Utsiden av kranen er behandlet med PVD, noe som gjør overflaten ekstrem robust, slitesterk og lett å gjøre ren. På innsiden er all teknikk integrert i blandebatteriet, hvor den berøringsfrie funksjonen skaper et luksuriøst, men også svært hygienisk produkt med fokus på energibesparelse.

Et berøringsfritt blandebatteri er komfortabelt, men også svært hygienisk ettersom det starter ved hjelp av en sensor og ikke krever noen berøring. Dette innebærer at det reduserer ditt vann- og energiforbruk, noe som utgjør en stor forskjell sett opp mot et vanlig blandebatteri, forteller Malou Carlsson som er varemerke- og sortimentssjef hos Mora Armatur.

Kranen har en brukervennlig temperatursperre som minimerer risikoen for skålding, og den leveres med et batteri med lang levetid, minst tre år ved normal bruk. Det innebærer at det ikke kreves noen elektrisk tilkopling. Og i likhet med resten av MORA MMIX-serien er blandebatteriet lagd av et miljøvennlig, blyfritt materiale.

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352