Duravit lanserer et nytt gulvstående toalett

DuraStyle Nordisk toalett med Duravitt Rimless

0
ANNONSE

Det nye toalettet fra Duravit har en komfortabel sittehøyde på 44 cm.
At sittehøyden er så høy, gjør at man ikke får følelsen av å dette ned på toalettsetet. Toalettet kommer med et Soft-Close sete, som gjør at det lukker seg sakte og behagelig. Toalettet har også Quick Release, som gjør det enkelt å gjøre rent toalettet. Toalettet leveres for liming. Du kan også bestille med WonderGliss for enklere rengjøring.

WonderGliss-belegget som er brent inn i porselenet, er nådeløst mot skitt: smuss og kalk setter seg ikke fast på den glatte overflaten, men skylles enkelt av ved hjelp av vannet. Sanitærporselen med WonderGliss holder seg glatt og ren lengre og er derfor ekstremt lett å rengjøre. Alt du trenger er en myk klut og et mildt rengjøringsmiddel.

Med den nye Rimless-teknologien viser Duravit hvordan geometri, skylleteknikk og design kan kombineres for maksimal ytelse. Duravit Rimless® gir den åpne WC-kanten en innovativ og kraftig skylling: Vannet strømmer i en horisontal bue, og deretter vertikalt, før det skyller hele den innvendige overflaten av skålen uten å sprute.

Kilde: Duravit

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352