Hjemmespa på fjellet

Her finner vi roen

0
ANNONSE

Etter en hel dag i bakken eller i skiløypa blir lengselen hjem til baderommet stor. Å ta av seg støvlene og endelig få tine opp sine frosne tær og fingre i den plassbygde badstuen er en uovertruffen lykke for erik og johanna. Med storslagen fjellutsikt legger de planer for morgendagen og en ting er sikkert; ingen dager er like, bortsett fra avslutningen i hjemmespa’et, da.

Saken fortsetter under bildet

Japanskinspirert
Baderommet er innredet i en skjønn blanding av japansk og skandinavisk stil med inspirasjon hentet fra johannas mange reiser til japan i forbindelse med jobben som fotograf. En vakker detalj er flisene bak speilet som fører tankene til den japanske landsbygden, hvor johanna har tilbragt mye tid. Finér i svart eik er en annen detalj som flørter med det japanske, her i en herlig rustikk versjon som passer bra på fjellet.

Saken fortsetter under bildene

Planskisse over Erik og Johannas kombinerte bad/soverom/relaxavdeling.
GRAND Grip 120 i black oak. Speil LOOX 110.
Moonlight Sticks Mosaic fra National Tiles

Plassbygget badstu
Badstuglasset i 8 mm grått glass er en skreddersydd løsning fra inrs trac-serie. To faste vegger med skinner mot gulv og vegg rammer inn den vakre badstuen med plass for to eller kanskje tre. Dusjveggen heter trac 20 – også i 8 mm grått glass.

Saken fortsetter under bildet

Forføreriske kontraster
Når mørket faller på skjer det noe magisk. Vi forflytter oss fra her og nå og føres inn i en kontrastrik drømmeverden med lys og mørke, varme og kulde. Med belysning kun fra servantskapet, speilet og innsiden av badstuen slutter vi for en stund å tenke og blir ett med sinnene våre.

Hvem bor her?

Johanna og Erik
– Siden vi ikke har barn har vi kanskje kunnet fokusere litt annerledes enn våre venner som har familie, sier erik. Vi har reist mye og jobbet på flere steder rundt om i verden, noen ganger hver for oss. Men vi ble lei av den rotløse tilværelsen og bestemte oss for å skape vårt eget sted der hvor vi har det aller best og kan stå stille sammen – nemlig de svenske fjellene. Drømmen om å kombinere det vi liker aller best – ski og badstu – har vi virkeliggjort. Her føler vi oss hjemme.

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352