Hundre år med lidenskap, håndverk og tradisjon

Når vi mikser fargene våre, starter vi fra et tidløst design som vil tiltrekke

0
ANNONSE

Med inspirasjon fra proffene forener denne produktserien skandinavisk design med svensk ingeniørkunst. Kombinasjonen av høy kvalitet, sober design og herlig komfort gjør den til den ultimate serien. INXX II er elegant og tidløs og kommer i en palett av nøye utvalgte nyanser i en naturnær skala. Matte og lakkede toner får serien til å passe inn i både nøytrale, rustikke og solide miljøer.

Mora Armatur satser på vannopplevelser

Nesten 100 år med lidenskap, håndverk og tradisjon har Mora skapt et merke der innovativ teknologi og tidløs form møter fremtidens behov. Det sies at mat, vann, gode venner og et tak over hodet er helt avgjørende for vår eksistens. Noen ganger tar vi det kanskje litt for gitt. Det er faktisk slik at vi har klart oss lenger uten internett enn uten vann. For de ansatte som jobber med merkevaren Mora Armatur, er dette et problem de møter daglig. Mora Armatur har en unik historie som startet så tidlig som i 1927, imponerende lang tid. Men tider og behov er i endring, og i dag er en kran noe mer enn bare en detalj på kjøkkenet eller badet som vil transportere vann. Det er et innovativt produkt som vil gi en opplevelse, hvor vannet vil bli levert i riktig mengde, i riktig temperatur og som også vil se bra ut og passe inn i våre kjøkken og bad over hele verden.

Trender akkurat nå
Tidene endrer seg og kravene til mer designede og energieffektive produkter har økt de siste årene. Og ettersom de forskjellige rommene smelter sammen og blir ett, øker behovet for designprodukter som skiller seg ut. Fargepaletten til MORA INXX II-serien er for eksempel nøye valgt ut fra aktuelle og kommende trender. Hvor svart er den hotteste fargen i dag, mens grå er en kommende farge.

– Når vi mikser fargene våre, starter vi fra et tidløst design som vil tiltrekke, men også være i stand til å møte fremtidens behov. Vi har alltid og bør alltid være assosiert med høykvalitetsprodukter, det er en del av vår opprinnelse, noe vi skal være stolte av og verne mildt, sier Marina Morell, produktsjef for Mora armaturmerket.

Saken fortsetter under bildet

Baderom i verdensklasse
INXX II passer like godt i et baderom med sterk karakter og effektfulle former som i et sobert baderom skapt for avslappende stunder. INXX II forener klassisk design med høy ytelse og tilbyr en vannopplevelse i verdensklasse.

Stort utvalg
INXX II er skapt uten kompromisser. En stilrent og pent servantbatteri som tilbyr høy kvalitet og god komfort. Unikt for serien er den store variasjonen av fargenyanser med mulighet til å velge blant myke eller rette former samt ulike høyder.

Verdens beste termostat
INXX II takdusj passer like godt i et baderom med sterk karakter og effektfulle former som i et sobert baderom skapt for avslappende stunder. INXX II forener klassisk design med høy ytelse og tilbyr en vannopplevelse i verdensklasse.

Luksuriøs komfort
Badekarbatteriets stilrene form og hånddusjens store, runde munnstykke trekker blikkene til seg. Dette er INXX II, som forvandler badet til en ny opplevelse.

Baderomstilbehør
I symbiose med kranene i INXX II-serien har Mora Armatur laget baderomstilbehør i en palett av naturnære nyanser som hever designfølelsen på baderommet, alt fra klassisk polert krom til modernistisk mattsvart eller matthvit til varme toner av polert eller børstet messing.

Kilde: moraarmatur

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352