Bildet: Vingegrepet fås også med den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen

Lanserer ny variant av AXOR Citterio

Stort utvalg for individuelle løsninger

0
ANNONSE

Sammen med den italienske designeren Antonio Citterio kan AXOR nå presentere en ny variant i den ikoniske baderomskolleksjonen AXOR Citterio fra 2003.

AXOR Citterio inkluderer et stort utvalg av produkter og alternativer, inkludert armaturer med forskjellige grepsvarianter: Pin- og kryssgrep, det originale vingegrepet og et nytt vingegrep som er enda mer presist, intuitivt og enkelt å betjene.

– Den omfattende produktpaletten gjør det mulig å lage et vell av individuelle løsninger med et konsistent, geometrisk designspråk. AXOR Citterio er tilgjengelig i klassisk krom og en rekke eksklusive AXOR FinishPlus overflater, f.eks. polert sort krom og børstet gull-optikk. Vingegrepet fås også med den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen, skriver Hansgrohe Group i en pressemelding.

Design: geometrisk presisjon

– Med sin geometriske og monumentale presisjon gjenspeiler AXOR Citterio-kolleksjonen ånden i nyklassisistisk italiensk arkitektur. Produktkvaliteten kommer til uttrykk i de særegne, glatte overflatene og flytende overgangene, mens allsidigheten i designet gjenspeiles i et bemerkelsesverdig bredt produktspekter som inkluderer armaturer i forskjellige høyder og installasjonsvarianter, versjoner med forskjellige rosetter og tre grepsvarianter – pin-, kryss- eller vingegrep. Det nye “svevende” vingegrepet er enda enklere og mer presist å betjene og fører AXOR Citterio designspråket videre, samtidig som du kan velge den luksuriøse ”ruteslipte” 3D-overflatestrukturen, heter det videre i pressemeldingen.

Stort utvalg for individuelle løsninger

AXOR Citterio kolleksjonen inneholder 70 produkter som muliggjør individuelle løsninger for enhver baderomsdesign – og det i et konsistent designspråk. Ved servanten tilbyr kolleksjonen 1-hulls og 3-hulls armaturer i forskjellige høyder samt 2-hulls og 3-hulls armaturer for veggmontering. For badekaret er en karsøyle med hånddusj og produkter for innebygd og utenpåliggende montering i vegg, kar- eller flisekant tilgjengelige. For dusjen fås en Showerpipe med termostat, termostater for innebygd og utenpåliggende montering og et antall stenge- og venderventiler. De mange alternativene for å velge en spesiell AXOR FinishPlus-overflate danner grunnlaget for å skape et individualisert baderomsmiljø.

De nye AXOR Citterio armaturene er godkjent for drikkevann i Norden og klare for salg.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352