Løten Malerverksted bygger rundt 40 bad i året – men nesten ingen med flis. Daglig leder Raymond Berget anbefaler kundene å bygge bad uten flis. Foto: Privat

Derfor anbefaler jeg å bygge bad uten flis

Malermester med klar tale

0
ANNONSE

Raymond Berget hos Løten Malerverksted As bygger rundt 40 bad i året. Nesten samtlige bygges med belegg og våtromsplater.

Bedriften, som holder til i Løten sentrum, midt mellom Hamar og Elverum, er en solid entreprenør. Raymond kjøpte bedriften i 1995, men solgte livsverket til Håndverksgruppen As i våres.

– Vi har veldig mye jobb, og har fulle ordrebøker ut året, sier daglig leder Raymond Berget (54).

Enklere renhold
Bygging av bad er kostbart: En baderoms-entreprenør i Oslo uttalte nylig i et intervju med ditt-bad.no at et standard baderom i dag koster mellom 400-450 000 kroner.

Når Løten-firmaet bygger sine bad, er prisen 200 000-250 000 kroner.

– Nesten samtlige av badene vi bygger er med belegg på gulv og våtromspanel på vegg. Noen velger også veggbelegg, som er bare 1 millimeter tykk – mens andre kan velge flis i dusjsonen, og resten gips og belegg/panel, fortsetter Berget til ditt-bad.no.

54-åringen er malermester og sterk faglig. Han anbefaler kundene å bygge bad uten flis.
– Det er billigere. Samtidig er det enklere å holde rent med belegg og våtromspanel. Som kjent blir fugene fort skitne og det krever mer vedlikehold, sier han.

Slipper membran uten flis
Løten Malerverksted samarbeider med snekker, rørlegger og elektriker. Beleggarbeidet er det rimeligste på badet, mener Berget.

– Kundene vet hva det koster å bygge bad. Med belegg og våtromsplater har du sikret deg et bad som er tett i 30 år, så frem alt er montert riktig, sier Berget.

Takstmann Johannes Leth uttalte at de fleste feilene han opplevde ute på befaring, skyldes feil til membran-tilslutning til sluk, feil ved forhøyningsringen til sluk – og at membran ikke er ført opp til terskel.

Bygger du bad med belegg og våtromsplater slipper du membran.
– Aldersgruppen som velger våre løsninger blir stadig yngre. I dag er utvalget innen belegg og våtromsplater så stort at en finner utrolig mange flotte farger og kombinasjoner, avslutter Raymond Berget.

 

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352