Det personlige badet – ditt velvære starter her

Et rom for alle døgnets tider

0
ANNONSE

Hvis du bor midt i storbyens kjas og mas, kan et sted der du når som helst kan ta en velfortjent pause og bruke tid på ditt eget velvære, være svært etterlengtet. La det nye badet bli en privat sfære der du kan fylle batteriene og slappe av, og la det speile din personlighet så langt som mulig. Bruk gjerne litt tid på å utforske aktuelle trender og stiler, men lytt alltid til ditt indre og følg intuisjonen. Veien til mange år med nytelse og velvære starter her.

Saken fortsetter under bildet:

GRAND Solid 100 i «Cappuccino» (NCS) med speil LOOX 90. Dusjvegg EPIC 1 Plus og håndkletørkeren LINE i samme farge som innredningen.

I Saras og Fredriks leilighet i Stockholm har naturens egne farger fått bre seg ut med nyanser av cappuccino, kaki og dempede gylne toner som fanebærende farger. De valgte å beholde originalgulvet – en klassisk fiskebeinsparkett – fordi det gir varme og det personlige preget som er så viktig for paret. Og vi skjønner hva de mener. Gulvet er helt fantastisk!

Når du planlegger det nye badet, kan du tenke «Hva er viktig for meg?» og velge farger og materialer som får deg til å slappe av og finne den indre roen – enten det er sterke farger, monokromt i svart og hvitt eller som her i naturlige toner. Hvis du følger intuisjonen og lytter til ditt indre, oppnår du de beste resultatene for maksimal nytelse i mange år fremover.

Saken fortsetter under bildet:

Badets svar på Ferrari heter EPIC. Her i form av EPIC 1 Plus med nedfelte beslag i gulv og tak.

EPIC – En dusj verdig navnet
Paret som gikk inn for å unne seg det aller beste og maksimere nytelsen på alle nivåer, ville selvsagt ha en EPIC-dusjløsning med 10 mm glass og pivotbeslag innfelt i gulv og tak. I dusjen kan de skylle av seg hverdagens kjas og mas og finne roen for natten. Eller ganske enkelt gjøre seg klare for en kveld med venner på byen.

Saken fortsetter under bildene:

Servantskapet GRAND Solid 100 i «Cappuccino» (NCS S 4005-Y20R) med det stilrene åpningsalternativet Push Tipmatic. Servantbatteri POSH i krom og det runde speilet LOOX 90.
Den ikoniske håndkletørkeren LINE i valgfri NCS-farge, her i «Cappuccino». Flisene i dusjen heter Marazzi Blend Grey 60×60 og badekaret kommer fra Lusso Stone. Lampene er fra Ellos.

GRAND I ‘CAPPUCCINO’
I den drøyt 100 år gamle leiligheten i Stockholm er alt innredet i naturlige toner, og Sara og Fredrik ville at badet også skulle være i samme stil. Og med fokus på det aller beste innen baderomsinnredning, selvfølgelig.

Det romslige servantskapet GRAND Solid i 100 cm bredde og høyskapet i samme serie fikk lakkert i nyansen «Cappuccino» (NCS S 4005-Y20R), som også går igjen i fargevalget på de slanke håndkletørkerne LINE, som alltid står klare med et oppvarmet håndkle etter dusjen eller badet.

Saken fortsetter under bildet:

GRAND Solid 100 med Plus lys – underbelysning – og det stemningsskapende speilet LOOX 90.

ROM FOR ALLE DØGNETS TIDER
Et annet mål som paret hadde med badet, var at det måtte fungere like bra om kvelden som om morgenen. I vinterhalvårets mørke timer og etter en lang dag på jobben, ville Sara og Fredrik vite at de kunne komme hjem til et stemningsbelyst baderom der de kunne hente seg inn og bare nyte. Med tilvalget Plus Lys til servantskapet og det bakbelyste runde speilet LOOX fikk de akkurat hva de ønsket seg – et personlig innredet baderom for alle døgnets timer.

SARAS BESTE TIPS
Sats på farger og innredning som du vet hjelper deg å koble av fra hverdagens mas og kjas. Når jeg sitter på T-banen hjem, er det badet jeg lengter mest hjem til.

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: INR

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352