God stemning med blåtoner på badet

Blått skaper en lun og deilig atmosfære

0
ANNONSE

Blåtonene har for alvor inntatt interiøret i norske hjem, og nå har de også funnet veien inn på badet.

Foto: Ann-Kristin Haugen Axelsson er VBs retail- og interiørdesigner.

– Både lyse pasteller og mørkere valører av blått skaper en lun og deilig atmosfære på badet, som lenge har vært preget av det kjølige og hvite, sier Ann-Kristin Haugen Axelsson. Hun er VBs retail- og interiørdesigner, og har bidratt til interiør i TV-program som Anno (NRK) og Hjem igjen (TV2).

Det finnes et hav av forskjellige blåtoner, og rådet til interiørdesigneren er å velge blåfarge etter hva slags stemning du ønsker å skape på akkurat ditt drømmebad:

Saken fortsetter under bildet

– Lyse toner av blått øker romfølelsen, og kan med hell benyttes på større overflater. Mørkere toner fungerer flott på en kontrastvegg, eller du kan velge lekre dekorelementene i disse tonene.

Blå stiltips fra Ann-Kristin:
• Blått + tre: Gir en varm og lun atmosfære
• Blått + metaller som gull, messing og kobber: Gir et mer eksklusivt uttrykk
• Blått + marmor og andre steinarter: Lekkert! Her fungerer det blå som en myk kontrast til de harde overflatene.
– De fleste blåtoner passer utmerket sammen med lyse/hvite fargetoner, og kan også benyttes med andre blåfarger ton i ton. Lek deg frem!

Går du med tanker om å pusse opp badet, og har spørsmål til hvordan du skal gå frem? Vi har samlet alt du behøver å tenke på her

Alt du bør vite om oppussing av bad
Det er mange detaljer å tenke på og mange dokumentasjonskrav som må oppfylles. Men frykt ikke – her finner du alt du trenger å vite om oppussing av bad!

Saken fortsetter under bildet

Bildet oppe venstre: Vedum, Zone 1200 tordenblå. Bildet oppe høyre: Linn Bad, Ingrid 80 lys eik m/høyskap. Bildet nede venstre: Linn Bad, Ingrid 80 lys eik. Bildet nede høyre: Vedum, Soprano 500 Maja tordenblå.
ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352