Svarte og hvite kontraster i stemningsfullt loftsbad

En solfylt oase for velvære på ni kvadratmeter

0
ANNONSE

I dette innredningseksempelet fra hansgrohe, ble det gamle baderommet i loftsetasjen grunnleggende renovert og gjennomgikk en real foryngelseskur. Som et resultat har rommet med skråtak blitt forvandlet til et lyst og moderne drømmebad.

Med raffinerte kontraster av lyst og mørkt og en trendy baderomsinnredning i matt svart har det oppstått et stilig velværeområde.

Saken fortsetter under bildene:

Bilde venstre: Metropol 1-greps servantarmatur 110 med vingegrep og push-open bunnventil. Bildet midten: Metropol 1-greps karsøyle med vingegrep til gulvmontering. Bilde høyre oppe: Raindance E Hodedusj 300 1jet med dusjbend 39 cm. bildet høyre nede: ShowerSelect Termostat til innbygging med avsperring til 2 uttak
Stilfull oase for velvære. Den sort-hvite designduoen med ovalt badekar og gulvstående badekararmatur er laget av ekslusive matenrialer

Yin og yang på baderommet
En solfylt oase for velvære på ni kvadratmeter
Hansgrohe mener den smarte inndelingen i visuelle, klart definerte soner gjør at loftsbadet ikke bare blir koselig, men også ser mye større ut enn det er. Vinylgulvet med furumønster og naturlig tilbehør sørger for en koselig atmosfære.

Det frittstående, ovale badekaret laget av mineralstøp er et blikkfang som flankeres av et geometrisk gulvarmatur. Badekaret er dypt og hvitt, mens armaturet er høyt og matt svart: – en slående designkombinasjon i yin og yang-stil! Det friske fargespillet fortsetter på den hvite marmorservanten. 1-greps armaturet med matt, svart overflatedesign sørger for enkel bruk også her, sier hansgrohe.

Saken fortsetter under bildene:

En annen trendy løsning: gulvdusjområde, også kalt “walk-in-dusj”. Denne er utstyrt med en ekslusiv hansgrohe hodedusj i matt sort.
Det elegant integrerte veggelementet med mosaikkfliser av glass danner en stilfull bakvegg til servantområdet og skaper oppbevaringsplass for baderomstilbehør.

Geometriske linjer skaper et tydelig og moderne helhetsbilde
Det utenpåliggende veggelementet som er installert i servantområdet er designet med et stort mosaikkareal i svart-hvitt-antrasittoner. På samme måte som i dusjområdet danner glassflisene en trendbevisst ramme rundt den daglige kroppspleien.

En matt svart, firkantet hodedusj omslutter hele kroppen med et behagelig dusjregn. Det flate, innebygde armaturet i matt svart gir mer plass enn et utenpåliggende. Andre kontrastfulle designelementer er radiatoren og skyvedøren med horisontale linjer – holdt i stilige svarte og grå toner.

En kontrastfylt og høyst moderne komfortsone: servantområde med hansgrohe Metropol armatur i matt sort. Det koselige gulvet med furumønster er laget av vinyl.

Kilde: hansgrohe

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352