Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Et baderom for hele familien - DittBad

Annonsørinnhold

Et baderom for hele familien

På familiebadet stilles det ulike krav fra barn og eldre
Det stilles store krav til familiebadet fra både unge og gamle. Det skal være praktisk, og i høy kvalitet. Familiebadet er det rommet i huset som de små også kan ha stor glede av. Mye bading, og senere som tenåringer vil de også som voksne, bruke mye av sin tid på badet. Derfor er det nødvendig at innredningen av badet er praktisk og robust. Badet oppfattes som et privat rom, hvor man kan slappe av i en komfortabel, og innbydende atmosfære.

Ketho familiebad
Ketho – møblene som tilpasser seg badet ditt.
Som et visuelt link mellom servant og badekar har valget av baderomsmøbler en avgjørende innflytelse på den overordnede stemning på badet. Ved utviklingen av Ketho serien valgte Duravit derfor å samarbeide med en respektert møbeldesigner: Christian Werner.

Design av Christian Werner
Werner’s tankegang var “møbler ut på badet”, og designet en serie som er fleksibel nok til å passe inn i ethvert moderne bad. Serien kjennetegnes ved de klare, rektangulære former med en delikat ramme som gir møblene et ekstra touch. Et annet karakteristisk trekk ved møblene er det kontinuerlige aluminiumshåndtak som går på tvers av frontene i rytmiske intervaller. Håndtakene er innfelt i frontplaten, slik at det er behagelig å bruke for unge, eldre, høye og lave personer.

 

Stille lukking av dører og skuffer
Møblene er solide og holdbar i enhvert henseende. Alle deler i møblene er belagt med melamindekor på begge sider, og med vandtette kanter som kan tåle en stor del vannsprøyt. Møblene er motstandsdyktig mot fukt. Takket være den integrerte SoftClose funksjon med silikondempere så lukker dører og skuffer alltid jevnt og rolig.

 

 

 

Delikat utseende eller sterk fargekontrast
Ulike farger på møbler fremhever former: hvit, basalt og grafitt matt skaper subtilitet, mens rød matt skaper en kraftfull fargekombinasjon på badet. Den matte strukturen i overflaten gir et behagelig utseende – en egenskap som går igjen på paneler til badekar: Ketho tilbyr enhetlig design til alle produkter på badet, og bidrar til å skape et harmonisk helhetsinntrykk som mange kan identifisere seg med, og sikrer glede i badet hele levetiden. Kombinert med god verdi for pengene, er Ketho den ideelle serien til det moderne og krevende bad.

2nd floor – badet som lever opp til de høyeste krav
Sieger Design ville skape en behagelig atmosfære med mange nye muligheter på badet, da de skulle designe 2nd floor serien. Det overordnede utseende er vennlig og innbydende, og kjennetegnes ved elegante proporsjoner, sofistikerte detaljer, og rene linjer.

 

 

De praktiske aspekter er ikke glemt
Det er tatt høyde for de praktiske aspekter. Materialer av høy kvalitet, funktionalitet og estetikk forenes, og garanterer lang levetid: med porselen, møbler, badekar, og dusjkar i ulike dimensjoner, rengjøringsvennlige overflater, og trefarger som spenner fra rosentre, ibenholt, og lys eik til lakkert hvit høyglans, er det mulig å designe veldig individuelle bad. Med et vell av produktvarianter, oppfyller 2nd floor behovene til de forskjellige brukere, og gir overraskende god verdi for pengene i dette segment med merverdi i form av mangfold og design.

 

Fra liten servant til stor dobbelt servant
Det “lave” design på servanter, badekar og dusjkar harmonerer med det utvendige lette utseende. Serien omfatter alt fra en liten servant til gjestebadet – til stor dobbelt servant på 120cm. Alt etter behov og individuell smak kan det tilkjøpes søyle eller ramme til servanten, veggmontert eller gulvstående servantskap. Skuffer og lokk på møblene er selvlukkende, og lukker forsiktig for å beskytte ømfintlige barnehender.

 

Berøringsfri lyskontakt
Speil og speilskap er enkel å betjene: en liten sensor har erstattet kontakten, og øker dermed komforten for alle badets brukere – det samme gjør stikkontakten ved siden av hyllene inne i skapene som kan brukes til f.eks hårtørkeren.

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com