Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Strømlinjet svart på badet - DittBad

Annonsørinnhold

Hvordan skal ditt baderom se ut i 2020? Hvis vi kikker inn i krystallkulen viser den en klar tendens i retning av det svarte og mørke badet.

Strømlinjet svart på badet

Vær modig og gå forbi den lyse porselensvasken; velg heller en svart variant. Duravits nye tilbehørsserie Starck T kompletterer stilen med blant annet såpedispenser, knagger og håndklering i en matt grafittfarge. I tillegg tilbyr Duravit nå også både møbler og servant, toalett og badekar i svarte nyanser.

I kombinasjon med matte svarte fliser eller en metallisk svart maling på veggen, skapes et inntrykk av lun hulestemning og dybde i rommet. Bruk smaragdgrønn, brent oransje eller kongeblått som aksentfarger, eller gå fullstendig i svart for å skape et helhetlig interiør.

DURAVIT-PRISER:
1. Badekar, XViu, fra 60.000 NOK. C-bonded Viu servant med XViu-møbel, 28.095 NOK.
Speil , XViu, fra 14.032 NOK. Alt fra Duravit. (hovedbilde).
2. Høyskap, XViu fra Duravit, fra 14.407 NOK
3. Vegghengt toalett, Happy D.2 Plus fra Duravit, 11.275 NOK
4. Håndkleknagg, Starck T fra Duravit, 432 NOK
5. Badekar, Happy D.2. Plus fra Duravit, fra 38.782 NOK
6. Servant, Happy D.2. Plus fra Duravit, fra 6.305 NOK
7. Toalettbørste, Starck T fra Duravit, 1.807 NOK
8. Veggmontert såpedispenser, Starck T fra Duravit, 2.800 NOK
9. Høyskap, XBase, fra 7.057 NOK. Servant og møbel, XBase, fra 10.788 NOK.
Speilskap, XBase, fra 11.532 NOK. Alt fra Duravit.

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com