Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Rene overflater og kompromissløs kvalitet - DittBad

Annonsørinnhold

Rene overflater og kompromissløs kvalitet

Det skal være fint å oppholde seg på badet. Vi vil gjerne ha en hyggelig stemning der, samtidig ønsker vi oss et interiør som signaliserer at hygiene er prioritert og at rommet er enkelt å rengjøre. Duravit har et stort utvalg av klassiske og funksjonelle sanitær- og baderomsmøbler som er en fryd for øyet, samtidig som de ikke går på akkord med verken kvalitet, hygieniske forhold eller komfort.

Skap en rolig atmosfære med sarte nyanser av bringebærrødt og champagnegult, eller la naturen slå an tonen – ikke kun med farger, men også i form av materialvalg. Et autentisk tre-utseende skaper varme og hygge i rommet, mens armatur og tilbehør i samme farge komplementerer stilen og gir rommet et harmonisk uttrykk.

Duravits tilbehørsserie Starck T gjør det mulig å matche ditt servantarmatur i skinnende krom eller matt svart med blant annet håndkleknagger, toalettbørste og toalettrullholder i samme nyanse.

Servanter med patentert C-bonded teknologi, som får porselensservanten til å gli sømløst over i møbelet, gir et flott og helhetlig uttrykk med en ren overflate.

Alle Duravits produkter kjennetegnes av komfort-forbedrende teknologi og tidløst design skreddersydd til deg, slik at ditt bad blir personlig og stilrent, med et naturlig preg.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

1. Veggmontert Happy D.2 Plus servantskap til C-bonded integrert servant, Duravit, kr. 36.106
2. Høyskap og gulvstående XViu-møbel med C-bonded Viu servant, Duravit, kr. 44.163
3. Starck T håndkleknagg i krom, Duravit, kr. 550
4. Gulvstående XViu metallkonsoll med C-bonded Viu servant, Duravit, kr. 28.332
5. Happy D.2 Plus metallkonsoll med C-bonded servant, skuffer og sitteplass, Duravit, kr. 44.600

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com