Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
La alle fasetter av hvitt få utfolde seg på badet - DittBad

Annonsørinnhold

Vero servant, 100 cm. Vegghengt toalett Starck 3, inkludert toalettlokk med softclose.

La alle fasetter av hvitt få utfolde seg på badet

Hvitt representerer ro, renhet og letthet. Med sitt milde vesen kan nyansen utgjøre basen for en lang rekke ulike interiørstiler. Men man kan også la hvitt spille hovedrollen, og skape et helt baderomsinteriør der man lar hvitts mange fasetter utfolde seg i flere av rommets elementer.

Det er rikelig med muligheter til å variere den enkle fargens uttrykk hvis man justerer nyanse og glans. Velg f.eks. et servantmøbel i en varm offwhite tone, mal veggene i en brukket hvit nyanse, la hvite porselenselementer som toalett og servant skinne med høy glans, og velg et hvitt badekar med matt silkefinish.

XViu servantmøbel i hvit høyglans med benkeplate. Viu servantbowle. Starck T dobbel håndkleholder.
Happy D.2 Plus servantmøbel med fronter I nordisk matt hvit satin, benkeplate av middelhavseik og toppmontert servant. Rundt speil, Ø 70 cm. Frittstående badekar Luv av DuraSolid med matt silkefinish. Gulvmontert armatur i krom.
Liten servant Vero. Vegghengt toalett Starck 3, inkludert toalettlokk med softclose.

Kilde: Duravit

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com