Warning: Illegal string offset 'td_post_template' in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_single_template_vars.php on line 75
Nyhet: Cecilie Manz og Duravit utvider LUV-serien - DittBad

Annonsørinnhold

Nyhet: Cecilie Manz og Duravit utvider LUV-serien

Valget av materialer og farger vitner om Cecilie Manz´ helt særegne sans for nyanse og form. Det beviser hun nok en gang med den nye mandelfargen, som både er eksklusiv og klassisk, samtidig som den glir rett inn i tidens hotteste fargetrender.

Den nye fargen, Almond, er et naturlig stilrent tillegg til Luv-seriens eksisterende palett av matte lakkfarger. Den nye naturlige fargen blir en vakker kontrast til de harmoniske tonene i seriens benkeplater, og porselenets sarte nyanser.

De ovale Luv-servantene finnes nå i fem størrelser (42, 50, 60, 70 og 80 cm) med fire ulike overflater for enda flere kombinasjonsmuligheter.

Møbelserien har også vokst, med en ny fjerde bredde på 938 mm. I tillegg er de elegante Luv-speilene blitt oppgradert med nye funksjoner; som blant annet diskret ikonstyring på speilflaten som gjør det mulig å justere den indirekte belysning og fargetemperaturen, samt starte og stoppe den integrerte antidugg-effekten.

 

Tradisjonen bak Duravit En virksomhet med sine århundreders tradisjon startet engang "smått". Det hele begynte i Hornberg, Tyskland, i 1817 da Georg Friedrich Horn bygget fabrikken, utelukkende fokusert på fremstillingen av ​​porselen. I 1956 utviklet produksjonen seg fra fajanse til porselen, en utvidelse av produktsortimentet til også å omfatte sanitære keramikk. Dette ga en plattform for fremtidig suksess, og innførte også den sanitære verden i et nytt navn: Duravit. I dag opererer Duravit AG på internasjonalt nivå, og har 10 produksjonsanlegg med en arbeidsstyrke på mere end 5.000 medarbeidere på verdensplan.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com