En sikker og trygg dusjvegg med herdet glass

Macro Design tester alltid glasset før de produserer og pakker dusjveggen

0
ANNONSE

Er det sikkert å bruke glass i et baderom og hvilken ulike typer finnes det? Macro Design har produsert dusjvegger i over 30 år og har stor erfaring av praktiske og sikre løsninger for norske baderom. Med rett type produkter er det ikke noe å bekymre seg for.

Saken fortsetter under bildet:

 

Hvorfor herdet glass?
Macro Design bruker kun herdet glass til sine ulike dusjløsninger. Det gjør de for at det gir en overlegen styrke og holdbarhet. Selv om en ulykke skulle skje, så knekker ikke glasset i lange skår, men går i tusenvis av små biter av glass. Macro Design CE-merker alle sine dusjvegger, både for kvaliteten og for din sikkerhet.

Saken fortsetter under bildet:

En temperert prosess
Før glasset gjennomgår herdingen, skjæres og formes det til en dusjvegg, muligens etter dine unike behov. Etter at glasset har gjennomgått prosessen kan en nemlig ikke skjære eller forandre glasset. Glasset varmes opp til ca 800 grader i en stor ovn og kjøles raskt ned for å skape mekanisk spenninger i glasset. Dette gjør det både slagfast og sterkt.

Saken fortsetter under bildet:

Testet og klart før montering
Selv om herdet glass er mye sterkere enn tradisjonelt glass, hender det at glasset går i stykker. For eksempel ofte i samband med montering om man tilfeldig støter kanten mot noe. Selv etter en herdingsprosess finnes det en liten risiko for at glasset knuses uten at noe har påvirket glasset. Dette kalles for spontangranulering og er svært sjeldne. Tross dette vil Macro Design alltid teste glasset før vi produserer og pakker din dusjvegg.

Kilde: Macro Design

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352