Fem trinn fra ditt særpreget bad

Tidløst design stiller mange krav

0
ANNONSE

Badet er fremdeles like viktig som oppholdsstuen, og det er et sted for avslappning – et bad som er basert på individuelle behov. Ditt personlige drømmmebad oppfyller komplekse krav, og omfatter alle tenkelige områder av baderommet til å danne et unikt design.

Saken fortsetter under bildet

Hvorfor vente? Kom igang.
Vi har oppsummert de viktigste punktene for dine overveielser når du planlegger ditt drømmebad. Med hjelp fra en spesialist unngår du ubehagelige overraskelser når ditt drømme Duravit bad realiseres. Du vil bli støttet fra den innledende del i hele projektets realisering, og det gir samtidig sakkyndig veiledning om beste fremgangsmåter.

1. Hvordan ser ditt drømmebad ut?
Hvilke praktiske områder, og hvor mye komfort ønsker du i ditt nye bad? Hvordan vil hvert medlem av husstanden bruke badet hver dag?

2. Hva skal møblene romme?
Hvilke endringer kan du forvente i en overskuelig fremtid? Skal det nye baderommet være egnet til barn, eller skal brukernes alder ikke spille en rolle når det kommer til design?

3. Hva er det riktige for ditt baderom med hensyn til størrelse og stil?
Duravit`s utvalg av serier har noe for enhver smak og innredningsstil, selv for små bad. På denne siden vil du finne de produktene som best oppfyller din egen personlige smak. Eller, at vi inviterer deg til å besøke en av våre showrooms.

4. Badplaner
Moderne, digital støtte fra 3D ​​badplaner, en collage av materialer eller flise layouts, tre finish og veggbekledning: sammen gir disse elementer deg et presist bilde av, hvordan ditt ferdige baderom kunne se ut.

5. Nyt det nå bare!
Når det er profesjonelt installert, rengjort og organisert, kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte ditt nye ultimative wellness rom.

Duravit-produkter gir ekstra verdi
Komfort for alle livets faser
Ifølge en nyere undersøkelse utført av VDS (tysk sanitærbransje), ønsker 88 % av befolkningen seg
alderstilpasset baderomsinnredning.

Saken fortsetter under bildet

Les mer her: Baderomskomfort

Baderomseksperter definerer drømmebadet
Mange drømmer om et stort, vakkert bad. Men når man kommer til å lage et, får de ofte en brutal oppvåkning, og den optimistiske fremdriften får en bråstopp, og går over i det mer engstelige spørsmålet
om; hva som faktisk skiller et drømmebad fra et «vanlig» baderom, og hva må det tas hensyn til?

Les mer her: Definerer drømmebadet

Kilde: Duravit

ANNONSE

Warning: A non-numeric value encountered in /home/dittbaduser/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352